01.Únor 2007
ahoj, ahoj, ahoj:)
únor bílý,.......no, dobrá, není,ale je mi krásně, vážně, včera nám dali výpis, sice jsem na něm měla jednu premiérovou 4,ale jinak dvě 3, což je celkem ok, tak co, je to jen výpis Tak mě napadlo, že bych to měla zapít, jelikož mám skvělou matičku,tak jsme si s ní a kámoškou daly slivovici, zákusky,....prostě to fakt oslavily, matička má supr smysl pro humor a hlavně tvrdí, že je to moje ostuda,tak co:)
zapila jsem to tedy v kruhu rodinném a dnes vyrazila do ulic:) spíš blesková akce do hospody, rozposílala jsem sms a kámošky mi napsaly, že už v hospodě dřepěj, ať naklušu, takže jsem během 30 minut zlanařila Chmelíčka a Kubina a šli jsme. Zapila jsem to sice jen vinným střikem a čajíčkem, ale viděla jsem poprvé "džůbox" jj, mám z toho radost,fakt. Tak Kubin navolil rockový pecky a my, v poloprázdný putice, zpívali dobrá akce blesk, bylo to asi jen na 2 hodinky, žádná velká pitka a možná to bylo o to lepší.
Jinak ač je dneska čtvrtek, zůstala jsem doma, byla jsem u doktora,tak jsem dospávala:) Zítra pátek a já jedu ke svým drahým prarodičům a sestřence, pak asi na ice brusle, v sobotu do Černíkovic, v neděli dospávák a učeníííííííííííííííí a zas je pondělí, hrůza jak ten čas letí :)
ne, docela se těším, vážně a doufám,že se to vyvede a mě nevyvede z míry někdo kdo by něměl, např. expert :)
je to jako druhá míza, konec schízám co byly začátkem roku a od února se jede dál, sv. Valentýna asi zapiju s chlápkem, kterýho miluju, Mullerem Turgvavems ledíčkem....jéééé, no, láska jako trám, je to sice běloch,ale co,třeba se opálí, protože já mám ráda čokoládový typy a oči a .........no, dost:)
Vložil: j.j.Janka ¤