• Very stupid players who take money for such a shit ??


Česky:

Hodně očekávané bylo klání poslední Komety s třináctým Litvínovem. Kdyby extraligový nováček uspěl, mohl snížit bodový odstup a soupeři ze severu Čech se přiblížit. Ovšem Kometě se to nepovedlo. Brňané sice od osmé minuty vedli po gólu agilního Šindela, pak už ale mířili do černého jen hosté. Vyrovnal Jánský, v polovině třetí dvacetiminutovsky rozhodli Viktor Hübl s Lukešem. Ztráta Komety na ostatní týmy tedy narůstá, předposlední Liberec má aktuálně k dobru náskok deseti bodů.

Anglicky:

Muchwas expected last tournament comet thirteenth Litvinov. If extra leaguerookie success, to reduce the points gap and rivals from the northBohemia approach. But Comet is failed. Brňany say from the eighthminute goal led the agile shingles, but then headed for the blackstrangers. Jansky settled in the middle third dvacetiminutovsky ViktorHübl decided to Lukes. Loss Comets on other teams, thus increasing thepenultimate Liberec is currently a good ten points ahead.


Slovo autora článku:

Je to čim dále horší na tento anti-hokej se fakt nedá dívat.. hold na co tam jsou ti hráči  tak dobře placení když hrají hovno? Na dvě věci s tímto tempem se můžeme vrátit do první ligy a je to!



It'sbecoming more and worse to the anti-hockey is really impossible towatch .. hold on as there are those players so well paid when playingshit? The two things with this rate, we can return to the PremierLeague and that's it!



napsal/a: jirik.hasic 19:49 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář