05.Prosinec 2007

Pocem kámo..

Hej vole Kubo... .. se mi nějak dneska po tom hnusnym bláznivym dnu plným překvapení chtělo na vzduch.. a jelikož bylo toho Mikulášaaa, tak jít ven strašit belzebuby a čertiky bylo to nej.. no Kuba to jistí nevim no, ale připadala jsem si trošku na tom Staromáku fajne.. světla všuda.. jo a hele k Vánocům tu klobásu, pamatuj... tamtu jak támhel voní... no k tomu nějaký ty imitace HSM2 a nějací Ti lidé na ulicích co si tam stelou.. heeeeeeeej a v tom metru kámo TD dum dum.. docela vozembouch ta pani.. já vim, se tomu nemám smát, když někdo takle spadne na kokos, ale já su děvčina škodolibá no halte už je to tak..
     No a nezka ve škole no to by mě ďas uhodil.. infarkt skoro z těch událostí.. ale tak nejsu špica no ježkovy koule já zase melu voloviny.. ale co.. ten kerej mě zná ví.. a holky.. o ájině.. zase dancing in the moonlight.. prostě mě trefil šlak a tancovala jsem si tam.. ale nějak jsem to zahnat všechno musela..
     Fááákt.. nečíst tyhle bláboly.. proč já ten blog vůbec tady mám proč to vůbec vedu tyhle bláboly.. abych si mohla postěžovat a vylejt si srdíčko..? A to zase ne-E... jeeeeee Yo quiero fuuuuumaaaar moootaaaa ... nebo jak to tam je.. coco de loco já nevim kámové.. dobrou...

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů