Seznámení...

...začalo to tím , že jsem si ještě večer pročítala zápisky na již zmíněnou zkoušku... nooo, to že půjdu spát pozdě jsem předpokládala, ale takhle..? no joooo, nechala jsme se přemluvil....ale řekněte, přece si nenechám ujít další díl Dr. House, že ?

to co se mi v noci zdálo by asi mnohýho pobavilo, nicméně vědět, že to není sen, snad by to pro mě nebyla taková hrůza... jdu si takhle na tu zkoušku... nejen, že jsme dorazila pozdě, ale co jsem měla na sobě ?... světle modrou lyžařskou bundu, oteplováky a svoje vtipný žlutý plyšový pantofle ?..ehm "

může se zdát, proč ne, někdo by to třeba místo obleku klidně bral (já mezi ně teda nepatřim)        naštěstí jsem se nakonec probudila..!!

přijdu do školy, čekám, asi jako dalších 50 lidí než se otevře učebna... "hledám slečnu Zvoníčkovou.. ááá tady jste.. vy jste nečetla můj mail? zeptá se mě profesor...(včera mi nejel internet, ale něco mu marně vysvětlovat, když si stejně myslí, že prostě JEHO maily nečtu) "já jsem vám psal, jestli nechcete přijít už na ten ranní test...on ho totiž psal pan Zvoníček " (lidi, já vůbec nevím kdo to je, jen prostě můj jmenovec ze stejnýho ročníku a on se nás celej semestr snaží dát dohromady, nejednu hodinu jsme si z toho všichni dělali srandu..to vám ale musim někdy povyprávět celý) "...tak jsem si myslel, když vy máte takový znalosti, a pan Zvoníček ne, že byste mu třeba mohla aspoň trošku napovídat " (no chápete to, když vám něco takovýho řekne profesor, se kterým za pár minut píšete test ? no já byla mrtvá )  "... tak já jsem Sylva, ahoj! "

noo takže takhle jsem se seznámila teď už s Vaškem ...

O autorovi

  • Jmeno klo_ka_nek
  • Bydliště Praha
  • Člověk nevyhrává ani neprohrává, ale stává se stále zkušenějším....
Můj profil