10.Srpen 2006, napsal kurnick v 12:52 ... Vědecké studie
Zdravím deníčku Připravil sem si pro tebe článek o vulgaritě na českém a světovém internetu. A jelikož je to veřejný příspěvek, tak i pro případné čtenáře :)
V první řadě bych rád podotknul jeden velmi důležitý a těžko opomenutelný fakt a to, že veškeré zde uvedené informace a poznatky, vychází čiště a jenom z mé, a to zdůrazniji, hlavy a mých pozorování. Proto také jakékoli šíření mého vědeckého díla a tedy i tohoto článku, spadá pod ochranu autorských práv zákon č. 121/2000 Sb. Proto veškeré jeho šíření je možné pouze bez komerčních záměrů a při uvedení jména původního autora. Pokud by však měl někdo zájem jej komerčně využít, je povinen se dotázat autora díla (tedy mě) a posléze dojednat případnou výši autorského poplatku... Nyní už můžu přejít k samotnému dílu a tedy k mé vědecké práci.
... Tuto problematiku sleduji už delší čas a zejména na servrech, kde je možnost anonymity, mluví mnohdy lidé jako prasata a hovada. Někteří jsou tak kurevsky sprostí až z toho praskaj slušným lidem kokoti. A mnohdy se jedná o takové cipoviny, že by z toho jeden sral kostkovej cukr a někdy teda i dva. No a jelikož je takovýchto servrů požehnaně, dá se vše shrnout do jedné věty. Internet je ráj vulgarity. Což může být špatně i dobře. Osobně to nepovažuji za problém, protože vulgární výrazy patří do našeho jazyka a měli bychom být pyšní na jejich rozmanitost... Jan Navrátil 10.8.2006
 
Komentáře (0):