16.Leden 2009,15:49
Dnes jsem se probudil s velmi zvláštní náladou. Přišlo mi, že na mě jde nějaká deprese (ačkoliv nazývat mou blbou náladu depresí je v podstatě dost zavádějící) a cítil jsem se celkově mizerně. Nechtělo se mi z vyhřátý postele a pomyšlení na práci mi náladu moc nevylepšilo.

Jindy se do práce těším nebo to neřeším, ale tentokrát to prostě bylo jinak.

Možná je to tím, že se mi po pár dnech zase hlava zaplnila myšlenkama na to, že se občas umím chovat jako naprostej blb, protože investuju do lidí kolem sebe maximum a vrací se mi to většinou tak, že se mi to nevrací ;-) a týká se to víc osob.

Nechci tím říct, že by si lidi měli pomáhat nebo se podporovat ze zištných důvodů. Je ale snad základní podstatou přátelství to, že se k sobě lidé chovají hezky a vzájemně se podporují, ne? Nefunguje to přece tak, že to je jednostranná záležitost. Možná jsem naivní, když k tomu takhle přistupuju, ale beru to tak.
Nic od nikoho nechci a asi ani nečekám, ale rád se nechávám příjemně překvapit něčím milým.

Naštěstí kolem sebe pořád mám pár lidí, od kterých ty milý překvapení přicházejí.
Přesto mi něco hrozně moc chybí a pokud mám den jako dneska, tak je to o 100% horší. Čas pak nějak plyne a mně se zdá, že cítím hroznou prázdnotu. Jindy se soustředím na úplně jiný věci, ale když už se s takovou náladou probudím, tak to je zlý.

Mimochodem, kdybych přišel na tenhle blog jako cizí člověk, tak si budu myslet, že ten chlápek je těžkej depkař, ale tak to není. Já sem píšu v podstatě jen když ze sebe potřebuju něco dostat a holt se to omezuje hlavně na negativní věci.

Pozitivní požívám a užívám si je, takže pokud si někdo myslíte, že jsem pesimista a zamaračenej bručoun, tak já si to nemyslím.

Od rána přemýšlím, co dneska večer podniknu, protože pokud bych měl zůstat dnes doma, tak by mi zřejmě hráblo..

Plány nějaký jsou, tak uvidíme..
 
vložil: megawir
Permalink ¤ můj život ¤


0 Komentáře: