19.Říjen 2008,20:58
Sedím doma ve svým polozařízeným bytě a hlavou se mi honí proud různých myšlenek..Možná je dost odvážný to nazývat takhle, ale nic jinýho mě nenapadá..
Je možný, aby člověk nějak určitou dobu žil a pak zjistil, že některý věci jsou jinak než si myslel? Nebo se alespoň v tu danou chvíli jiné zdají? Zřejmě bych se neměl považovat za jakoukoliv vyjímku, spíš jsem jen další hlava v proudu a podobný věci napadají občas každýho.

V posledním týdnu mě okolnosti donutily přehodnotit moje činy a v podstatě i celkový přístup ke všemu, co se života týká.

Nechci, aby to znělo nějak velkodušně, ale prostě mě jedna věc zasáhla způsobem, který jsem nečekal a vlastně jsem si ani nemyslel, že by se něco podobnýho mohlo stát. Jenže se to stalo.

Nebudu se tady litovat ani nikoho soudit, nemám na to právo. Umím si svoje pořešit a každopádně jsem dostal téma na slušný zamyšlení.

Možná mi i tenhle způsob pomůže nějak ty věci ventilovat ven a třeba přijdu na nějaký řešení, který by zachránilo co ještě zachránit jde. Možná jsem naivní, ale za některý věci stojí za to bojovat do poslední šance, že člověk dojde k dobrýmu konci...

Nikdy se mi nezdálo, že bych měl v sobě něco, kvůli čemu by stálo za to živit blog. Každopádně se situace změnila, navíc jsem dostal slušnou inspiraci. Jen čas ukáže, zda to je jen plácnutí do vody nebo z toho bude něco, co bude stát za to..
 
vložil: megawir
Permalink ¤ můj život ¤


0 Komentáře: