21.Říjen 2008,09:22
Tak zase v práci, další parádní den (sarkasmus z toho cítit asi moc není). Nejsem zvyklej si vypisovat svý pocity nebo pohnutky takhle na sklo, ale což. Něco to do sebe má a hlavně ze sebe ty věci dokážu vypsat, pak se k tomu vrátit a třeba si to zase nechat projít hlavou.

Dneska je tady pořádná mlha, vidět je na pár kroků a člověk si s obrysama domů, který se derou z cárů toho kolem připadá, jako by byl někde v Anglii. Pro mě tohle počasí znamenalo dneska jen to, že jsem zaspal, protože mi slunko nesvítilo na čumák a do práce přijel pozdě, jelikož trolejbusák neměl pochopení pro můj lehce pozdní příchod na zastávku .-)

Never mind.

Stalo se, každopádně jsem to dneska nastartoval slušně. Ohledně včerejšku, nakonec jsem vlastně překvapil sám sebe, protože jsem vyřídil jeden rest, co jsem nějakou dobu z lenosti odkládal a jednak jsem se opravdu stavil mrknout na ty matrace. Pokecal jsem tam s paní a zjistil, že ty ceny jsou dneska krutá darda, pokud se člověk chce vyspat kvalitně. No a vzhledem k tomu, že tohle je pro mě poslední dobou naprosto zásadní věc, tak si do toho zainvestuju. Už mě tak nějak nebaví se probouzel jako by mě přes noc lámali v kole a pak mít celej den bolesti za krkem a pitomou náladu, protože nejsem vůbec odpočatej.

Takže se tam stavím zřejmě zase zítra. Dneska si projdu web, načtu nějaký info a zítra si tam tu matraci objednám. Rovnou mrknu i na postele a rošty a bude.

Stavoval jsem se pak ještě za kamarádkou, dostal dobrou véču a popovídali jsme o zařizování a vymalovávání bytů. Pro mě extra podnětný, ona řeší stejný věci jako já, takže jsme vymýšleli, co by mohlo být dobrý a co ne. Nakonec to byl celkem fajn podvečer. Občas člověk potřebuje u někoho příklad nebo nějak nastartovat, aby si začal řešit svoje, když vidí, že druhej řeší taky. Takže teď mám ohledně bytu v hlavě nejen matrace, ale taky knihovnu, žaluzie a malování :)

Něky ty události co člověka potkají přes den a natož průběžně v životě znamenají, že by se místo neustálýho honu za nečím nebo stresování se kvůli v podstatě nedůležitým věcem měl spíš zastavit. Dát si oddech, sednout si, odpočinout si a relaxovat. Nechat si proudit myšlenky a prostupovat tím celý svý já. Proč ne, že jo? Cesty jak se k tomuhle dá dopracovat můžou být složitý, nemusí.

Ohledně tohohle mě napadla ještě jedna věc. Viděl jsem reklamu na tattoo studio, kde píšou "udělejte ze sebe originál". No já bych jim rozhodně odpověděl, že originál je každej a to i bez jejich tetování. Sem tam to stojí za zamyšlení. Nebo možná moc řeším a spíš bych se měl nechat vtáhnout davem?
 
vložil: megawir
Permalink ¤ můj život ¤


0 Komentáře: