« Domů | milý deníčku aneb láska, sex a trápení(all rights reserved by BRAVO mag..) » | Milý LEDENíčku » | Milý ježíšku » | Milý náladeníčku » | milý deníčku... » | Milý HOLYDAYníčku » | Milý víkendeníčku » | Milý ukraDeníčku » | Milý afrodeníčku » | Milý delírníčku »

Milý kunDeníčku aneb o všem a o ničem

Je tomu už několik desetiletí, co sem tady psal ňáký přiblblosti, nicméně mám ke svý neaktivitě dost pádnejch důvodů.

          Ale popořadě:

(Bude to trochu delší, takže pro dyslektiky a podobnou verbež to asi nebude to pravý...)

 Všechno to začalo, když sem frustrovanej zkurvenym životem a vožralej jak ruská štětka ukrad matce auto a uprostřed noci si udělal svojí soukromou rallye po Jižáku.

Netrvalo ani den a všechno se provařilo, což zapříčinilo můj odchod z domova. Ze dne na den sem teda vylít z hnízda a začal se prát se životem "tam venku"..

časem sem se nastěhoval k bejvalý a začal s ní v klídku žít na hromádce v krásnym bytě s kabelovkou. Skoro idyla, nebejt toho, že se z ničeho nic vynořila ze tmy ta pološílená zrůdnost. Jak vystřižená z japonskejch hororů nebo komedií Zdeňka Trošky. Bytost tak debilní, že by hravě zastínila předvolební projevy Hillary Clintonový či  topolánkovy oduševnělý gesta. Samozřejmě tim myslim matku mojí spolubydlící, která nás časem tak znechutila svejma výlevama demence, že sme se postupně jeden po druhym sbalili a nechali jí se svejma myšlenkovejma pochodama o samotě.

Mezitim sem  hledal ten správnej bejvák a přespával po kámoších. To skončilo ve chvíli, kdy mě při rannim sezení na hajzlu přepad elwisův dědek s mačetou v ruce a začal mi vysvětlovat, že by se mi s ní moh trošku pošťourat v útrobách, jestli okamžitě nevysmahnu.. Řeknu vám:Štěstí, že sem zrovna seděl tam, kde sem seděl, jinak bych si znehodnotil minimálně půlku oblečení...

Dost důležitá je v mym případě otázka sexuálního, potažmo vztahovýho života..Ehm, mno jak to říct. Né, že bych si musel stěžovat na to první, nicméně najít v dnešní době holku, která je hezká, zároveň chytrá (nezaměňovat s vychcaností), která nemá potřebu nechat se voprcat od půlky planety nebo nemá smrtelnou pohlavní chorobu, je umění hraničící až s cirkusáckym artismem. Když do toho navíc makám víc jak vietnamskej přistěhovalec, neni moc času pro rozhození sítí. Navíc se těžko překonává laťka mýho posledního delšího vztahu. Tu by přeskočila snad jenom Šárka Kašpárková a ta mi zas příde pěkně hnusná...

A jestli se ptáš, jak to mám s chlastánim, můžu Tě uklidnit. Nepřestal sem:)

Takže co z toho všeho vyplývá? Nejezděte vožralý autem svejch rodičů a budete mít celkem jednoduchej život

co to je za hajzla,jak může napsat o Šárce Kašpárkové,že je hnusná?

ne u toho rally sem nebyl...to neni mozny:-)

oufelie mel by si psat do blesku:)

Olofe ty seš zabiják, já z tebe chčiju :D :D :D

To sem vole ani nevedel ze ti rek :D Melo to bejt postraseni :D

Přidej komentář