19.Srpen 2008
Myslela jsem že ne. Ale po té nezáživné debatě, kterou moji současní spolužáci vedou nějaký ten čas, pouze s přestávkami na oběd :-D, na nástěnce nejmenovaného serveru, si začínám myslet, že se opravdu za ty necelé dva měsíce změnili.
Stálé omýlání toho jakej jsem "vochlastek" jsem dřív nebrala nijak vážně. Po zveřejnění jisté fotky, kdy jsem se dokola snažila všem vysvětlit že nic není, jak vypadá, jsme se stali, spolu s několika málo lidmi (s jedním člověkem), partičkou hospodskejch vejsedků, který nemají vlastně nic jiného na práci, než utrácet peníze, jejichž zdroj dodneška neznám, a chlastat a vožírat se. Kdyby to alespoň byla pravda, to že každej rejpe, ačkoliv nic neví, to jsem brala na lehkou váhu. Ale myslela jsem si, že když to bylo jednou vtipné, už se k tomu nikdo nebude vracet. Kdyby to alespoň byla pravda. Že denně vysedávam v nějakým zahuleným pajzlu. To ještě chodím do slušnějšího podniku, s přípustnými cenami. Dokonce tu mají i ALOE VERA. Pokud to tedy někoho zajímá. Je to taky jedno z mála míst, kde mi nalejou a není tak daleko od domova a ani moc blízko.
Začátkem prázdnin byl klid ale teď to zase jede na nově. A mě už to otravuje. Jeden hňup něco napíše, a ti  ostatní hňupi se toho chytí jak hovno košile. Proč si zase nerejpnout. To vás to baví? Kolik vám je? Kde jste? kdo jste? :-D Vždyť je to pořád dokola. Mě je to jedno, co si o mě myslíte. Ale MYSLETE si to. A nezasírajte nástěnku příspěvkama o tom, že ostatní pijou, zatímco já chlastam. Jako kdyby do toho něco někomu bylo. Kde, s kým, a jak často vysedávám. Tohle by mělo zajímat tak 3 lidi z toho dva jsou mí rodičové. A ten třetí mi říká, ať si z toho nic nedělám, to co o mě říkají. Taky se mu tím chci omluvit, to co jsem říkala na plnou hubu o některých z nich a jak se pak ukázali, když nesmyslně reagují na jeden zmatený příspěvek, který to všechno rozpoutal. Jehož autor je podle mě taky dost zmatený. Moudřejší ustoupí. Radši se zašiju na skauťáku a dám si lahváče žatecké jedenáctky.
Vložil: paralenek ¤