Vytáhni se
"Sleduj ho, jak hraje fotbal, a hlavně si dej záležet, abys nevypadala jako totálně znuděná roštěnka," radí Rosťa, expert na klučičí myšlení. Jako oddaná obdivovatelka na svého brankáře zapůsobíš!

Zanechávej stopy
Otiskni mu své sladké rtíky na lepicí papírek a vtiskni tajně do učebnice...

Vysílej erotické signály
Psychologové tvrdí: pokud mu chceš něco říct, zkus svá slova vyjádřit myšlenkami. V duchu si opakuj slova, která bys mu ráda sdělila. Jestli je spirituálně aspoň trochu ,vzhůru‘, ucítí příval tvé energie. Zároveň tě taková akce připraví na následný slovní kontakt.

Nech mu vzkaz -
- srdcové bonbony položené na jeho lavici. Až začne očima pátrat po autorovi, buď blízko!

Vyzkoušej sílu sugesce
"Mluv o věcech, které miluješ, zatímco se dotýkáš jeho paže - uvědomí si význam slova milovat a spojí si je s vámi dvěma," tvrdí hypnotizér a psycholog Martin Skuhrovský.

Dělej to jako kočka
"Kočky jsou od přírody komunikativní a dokáží s lidmi manipulovat - mohou také vysílat toužebné signály plné lásky bez jediného slovíčka," říká Jitka Janešová, specialistka na neverbální komunikaci. "Sleduj, jak se kočce rozšíří zorničky, když tě vidí. Dává ti tím najevo, že jsi její milovaná panička..., nebo aspoň, že stojíš blízko lákavé konzervy s tuňákem:)."

"Kluci milují lichotky,"
odhazuje ostych Rosťa. "Ale spíš než ,mám tě ráda‘ nebo ,miluju tě‘ nám uvádějte konkrétní příklady. Myslím tím třeba ,s tebou je fakt sradna‘ nebo ,tobě to pálí‘ apod." My jen dodáváme: nepouštěj uzdu své fantazii, když má tvůj kluk okolo svoje kámoše.

Nech ho vyhrát
V hádce, v boji, v kartách, v čemkoli. Pro jednou se to nezblázní:-). Každýmu týpkovi to udělá dobře.
Buď pozitivní!
Nikdo nemá rád negativistky, co pořád proti někomu brojí. Nikdo tě nenavádí, abys jako slípka svého milovaného neustále hlasitě obdivovala, ale jednou za čas před svým čahounem prohodit ,mám ráda vysoký chlapy‘ vůbec nezaškodí:-)... Když se tvůj kluk cítí viditelně hrozně, zahraj si na utěšitelku a povzbuď ho!

Nech se unášet
Muckáte se v parku jako o život a tebe píchá tráva? Rozhodně si nestěžuj, zabiješ tak krásnou náladu...

Neschovávej svoje city za sexuální chtíč
Kluci poznají rozdíl mezi fyzickým sváděním a zamilovaným flirtováním. Neustálé dotýkání a ohmatávání okolních borců, soustavně vypadávající ňadra a tanga deroucí se bez námahy z kalhot ven mohou (překvapivě) vyvolat dojem, že jediné, o co ti jde, je pořádný zápas v posteli. Nemůžeš se pak divit, že se romantická procházka jarní nocí nekoná...

Daruj mu autíčko
Nejlíp angličáka. Uvidíš, čeho se dočkáš. Pokud máš pocit, že minifáro není to pravé ořechové, zkus to s jiným dárečkem - vypáleným CD, lístkem do kina.

Posuň vaše souznění dál
Opři se čelem o jeho čelo. Je to známka nejvyšší důvěry, porozumění a intimity. Jen ať to moc nebolí:-).

Podělte se jako bratr s bratrem!
Jak jinak si dokázat vzájemnou náklonnost, než tak, že se s ním láskyplně podělíš o oblíbený zmrzlinový pohár nebo koktejl:)?

Měj se ráda
a tvé pozitivní vibrace ho brzy polapí. Nejdůležitější flirtovací pravidlo je, být sama se sebou spokojena - a tím pádem způsobit, že i tvůj protějšek se bude cítit jako KingKong.

Až se příště
budete držet za ruku a koukat na západ slunce, propleť jeho prsty se svými. Taková houska poskytne vašim rukám maximální kontakt. Navíc je to hooodně potvrzující gesto, že mezi vámi je něco hlubšího:-).
napsal/a: pohodova.holcina 21:26 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář