můj horoskop Váhy!!   04.Duben 2006



Váhaři a Váhařky jsou obvykle otevření, čestní a řádní lidé. Jsou mírumilovní, klidní vyhýbají se všemu, co nepokládají za harmonické. Hluboce nenávidí jakékoliv spory. A agresivita je jim cizí.

Jejich okolí je pokládá za klidné, vyvážené, jisté a odolné, ale to je jen zdání. Ve skutečnosti neexistují více kolísaví a nejistí lidé než ti, kteří jsou zrozeni ve znamení Vah. Nejsou náladoví, jen snadno ovlivnitelní. Kdo přijde poslední, ten je přesvědčí. Proto se přes jejich vynikající osobní vlastnosti na ně nikdy nemůžeme spolehnout.

Zpravidla se snadno pro nějakou věc nadchnou, nasadí na její realizaci všechny síly a pak je náhodný vliv převáží na jinou stranu a stanou se zarytými odpůrci téže věci. Je až neuvěřitelné, jak snadno se dá jejich názor změnit. A když jim to někdo vyčítá, tak se nesmírně diví.

Sami sebe považují za neovlivnitelné a pevné, protože vždy jednají ve shodě se svým přesvědčením. Jejich vnitřní nejistota se však projevuje tím, že neustále hledají oporu pro své jednání, ať již ve ztuchlých foliantech nebo v živých vzorech. Přitom nejsou schopni poznat, zda jejich vzor je vůdce nebo svůdce. Zbožňují jej a stačí jediné nepříznivé slovo a je z vás doživotní nepřítel.

Ve společnosti, která není závislá na jejich skutcích, jsou váženi pro svou klidnou povahu, přizpůsobivost a nekonfliktnost. Rozčílí se jen tehdy, je-li na ně veden ostrý útok. Pak jsou schopni i energického jednání, někdy až příliš energického.

Problém nastává, mají-li se rychle a sami rozhodnout. Pak se stávají neklidnými a nejraději by celou záležitost smetli pod koberec. Když už nejde jinak, tak raději onemocní a ať rozhodne někdo jiný. Silně je vyvinut jejich cit pro spravedlivost a přes veškerou nejistotu je jim vnitřně jasné, kde je pravda.

Silně vyvinut je i jejich cit pro vše krásné. Co dělají, to dělají s grácií, co si pořídí je vkusné. Nenávidí však napodobeniny a falešné pozlátko. Svoji domácnost rádi ukazují a jsou příjemnými hostiteli. napsal/a: pohodova.holcina 07:18 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář