povolání   04.Duben 2006


Chování žen narozených ve znamení Vah je typické pro chování soudců. V tomto povolání se vysoce uplatňuje jejich cit pro spravedlnost, nad který není. Je však třeba se smířit s tím, že nad soudním spisem prosedí měsíce a roky bojíce se rozhodnutí a že konečné rozhodnutí může být ovlivněno náhodou.

Vhodné je pro ně i úřednické povolání a lze si jen přát aby na místech styku s veřejností byly vlídné Váhy namísto cholerických Beranů. Je radost je mít za spolupracovníky, protože jsou pořádné a skromné a ochotně naslouchají radám. Prakticky se nikdy nevzepřou.

Jejich cit pro krásné nalézá uplatnění v řadě oborů. Jsou aktivními hudebnicemi, herečkami, malířkami, architektky a uměleckými řemeslnicemi. Přitom je jim bližší lehká múza a poněkud modernější umění než ztrnulá klasika nebo extrémní moderna.

Pro svůj vybraný vkus, smysl pro harmonické a barevně vyvážené oblečení nacházejí zvláštní uplatnění v oblasti módy. Tam nepatří k průkopníkům, ale k vysokému standardu. Také v tanečním umění a v tělesných cvičeních mají zalíbení a často se jim věnují profesionálně.
napsal/a: pohodova.holcina 07:21 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář