Může být roztomilá jako chlupatý bílý králíček a přesvědčivě vám šeptat do ucha sladké něžnosti. Může se oblékat do hedvábí a krajek a mít voňavé vlasy. Dokonce může vypadat jako panenka na hraní, ale přes všechnu ženskost a půvab nosí tato žena kalhoty s překvapující lehkostí a dokonale jí padnou. Její duševní procesy jsou charakteristické mužskou logikou, vyrovná se jim v každé diskusi. Průměrné Váhy ženského pohlaví jsou vysoce inteligentní a mají obdivuhodné analytické schopnosti.
Je skoro vždy krásná, vždy bude mít příjemný výraz tváře, rysy jsou obvykle rovnoměrně vyvážené. Jejím poznávacím znamením jsou důlky, obvykle dva na tvářích nebo jeden na bradě. Nenajdete-li je na v obličeji, určitě je skrývají kolena. Většina žen Vah je plná křivek, často mají kudrnaté vlasy. n Nesnáší samotu. Partnerství jak v lásce, tak v práci je její nejhlubší potřebou. Nerada pracuje sama a je doslova neschopná žít sama. Bude se chtít účastnit tolika vašich zájmů a aktivit, kolik je v jejích silách.
Umění milovat je pro ni přirozené a ovládá je nezvykle brzy. Problémem ale je, že se zaplete s mnoha muži, kterých se pak nemůže zbavit. Nerada totiž zraňuje něčí city, nerada říká ne.
Ráda mluví. Ale když budete potřebovat dobré a trpělivé publikum, bude vám příjemnou posluchačkou. Je houževnatá i jemná zároveň. Málokterá žena dokáže tyto dvě stránky citlivě sladit.
Je pro ni typické zvážit všechno dvakrát, aby si byla jista, že neudělala chybu. Není divu, že dovede být zkouškou nervů pro muže, který má zájem o milostný vztah nebo přátelství nebo dokonce oboje. Duševní a citová vyváženost však není její parketou. Dovede srdceryvně ronit slzy a pak je najednou sarkastická, nato veselá a rozjařená.
Život se ženou Váhou má i mnoho kladných stránek. Nikdy neprozradí vaše tajemství, ani vás neztrapní před ostatními. Nikdy nebude slídit ve vašich věcech. Vaše společná domácnost bude vypadat jako z reklamy na útulný domov. Být ženou je pro ni totiž určitým druhem celoživotního povolání a někde v jeho procesu nevyhnutelně dosáhne naprosté dokonalosti, kterou nelze překonat.
Tvrdě pracuje, aby si mohla koupit za svůj vlastní plat hezké věci. Miluje krásné věci, šaty, drahé parfémy, klasickou hudbu. Téměř určitě najdete v jejím domě rozsáhlou knihovnu. Ona se už totiž s láskou ke knihám rodí, a dokonce vyhazuje časopisy, protože nemají tvrdé desky a typickou vůni knížek!
Pořád hledá harmonii. Může se zdržet v baru nad vínem až do ranních hodin, nebo se přecpávat sladkostmi a ztloustnout. Ale to se stane jen tehdy, když jsou její emocionální váhy dočasně z rovnováhy. Vždy se po čase ustálí. Je-li jedna strana trochu nízko, stačí přidat špetku náklonnosti a zase se zvedne. Jestli druhou stranu tíží moc smutku, odlehčete ji pochopením a její nádherná harmonie se vrátí.
Neobejde se to bez dlouhých nudných i vzrušených rozhovorů, ale určitě se při nich identifikují třecí místa i pozice, kam až je možno a kam až je nutno ustoupit. Práce na skutečné lásce je velmi tvrdá, ale výsledek stojí za to. Na nějaké dlouhodobé řádění nebudete mít v prvním pololetí dost času ani chutě, ale druhé pololetí to vynahradí. Rozhodně byste však neměla opomenout příležitosti, které se vám nabídnou v druhé polovině března, počátkem července, koncem srpna a zejména počátkem října. napsal/a: pohodova.holcina 07:22 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář