Vyznej mu lásku na valentýna   21.Listopad 2006





Flirtuje rád a často.
Vždycky má po ruce vtipnou hlášku.
Chce být stále středem pozornosti.
Ví, že vypadá dobře, a cíleně toho využívá.
Nech ho vycukat!


Tohohle týpka musíš pořádně navnadit! Začni tajnými vzkazy, které mu budeš nenápadně podstrkovat. Na první lísteček napiš: ,,Když tě vidím, srdce mi buší jako o život!", na druhý ,,Dnes v noci se mi o tobě zdálo!" a na třetí ,,Myslím, že jsi fakt dokonalej!". Čtvrtý den od tebe dostane poslední vzkaz - s tvým jménem a číslem na mobil. Vsaď se o cokoliv, že zavolá! Už několik dní mu totiž vrtá hlavou, kdo je ta tajná obdivovatelka.



Rád se dívá na zamilované filmy.
Občas píše básně.
Nesnáší hádky.
Věří v lásku na první pohled.
Sladké překvapení!


Je jasný, že nic jiného než romantické vyznání na romantika neplatí. Takže kup srdíčko - kamenné, čokoládové nebo třeba plyšové - a se vzkazem ,,Držíš moje srdce pevně v rukou!" ho ulož do krabičky a pošli mu ho poštou! A nebo ho zabalené v krabičce polož večer na Valentýna před jeho dveře, zazvoň na zvonek a pak se rychle schovej a sleduj jeho reakci. Uvidíš, že překvapením ztratí řeč! Dej mu proto aspoň den na odpověď.



Stále něco zapomíná.
Na rande chodí většinou pozdě.
Nerad plánuje dopředu.
Má naprosto šílené nápady.
Pořiď si tričko!


Tak tomuhle klukovi musíš dát to, že ho miluješ, jasně najevo. Jinak si tvého vyznání vůbec nevšimne. Co ho takhle tajně vyfotit a pak si jeho fotečku nechat zvětšit na vlastní tričko?! A když obrázek ještě doplníš nápisem ,,To je ten kluk, kterýho miluju!", stoprocentní úspěch tě nemine!



Když s tebou mluví, nedívá se ti do očí.
S holkama se moc často nevídá.
Obléká se dost nenápadně.
V partě se raději drží v pozadí.
Pomalu, ale jistě!


Na stydlína musíš jít opatrně, protože rychlou spontální akcí bys ho mohla vylekat. Zkus ho pozvat třeba na procházku. Uvidíš, že ve tvojí společnosti se zas tak stydět nebude. Naopak! A aby všechno dopadlo tak, jak má, musíš si cestu projít předem a křídou na lavičku nebo do sněhu namalovat srdce a napsat vaše jména. Až tohle uvidí, dáš mu pusu na tvář a řekneš mu,že ho šíleně miluješ!



Nic nebere ani trochu vážně.
má vždycky dobrou náladu.
Často vtipkuje a utahuje si z ostatních.
Pokaždé všechny rozesměje.
Chce to bláznivý nápad!


Vyznat vtipálkovi lásku není jednoduché. Ale neboj se, zvládneš to. Uděl prostě jen něco, co mu bude připadat nejen zábavné, ale i roztomilé a sladké. Nevíš co? Jeden nápad bychom měli. Vyhráno ale budeš mít jen tehdy, když ve chvíli, kdy bude tvůj ,,miláček" nakupovat v supermarketu, přemluvíš zaměstnance na informacích, aby ti dovolil následující hlášení: ,,Tome, tvoje štěstí čeká na informacích. Tak přijď, ať ti neuteče!" napsal/a: pohodova.holcina 21:21 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář