08.Únor 2009
2 PAC is KING
Po hodinovém pátrání na internetu a v ostaních možných zdrojích, my,trojčlená skupina vyšetřovatelů, jsme vypátrali tyto informace:

- narozen:16.června 1971

-30.listopadu 1994 byl přepaden a postřelen v budově nahrávacího studiav New Yorku( střelen do hlavy,pánevní oblast a do ruky-poškozená hlavnítepna). Postřelen byl jenom on a nikdo jiný. Celý incident byl označenjako loupež.

- 22:55 Stahuje okénko auta, ve kterém jel,díky tomu  bylo zhotoveno poslední foto, kdy byl 2pac na živu.

-23:15 Černoši v bílém cadilacu střílí na BMW. 2pac byl zasažen 13tiranami, z toho 4 do hrudní oblasti, dále pak do pánevní oblasti a dorukou. Poté prodělal 3 náročné operace.

- Pátek 13. září 1996,16:03 v Las Vegas byl prohlášen za mrtvého.

- Hlavní podezřelí byli hoši ze skupiny Bad Boy, ale jeden z nich byl zastřelen a tím se vyhnuli podezření.

JE OPRAVDU MRTEV?

- 2pac zemřel 13. v pátek, tak už tohle je velmi podezřelé.

- Bílý Cadillac, ve kterém seděl vrah, nebyl nikdy nalezen. Jak to?! Las Vegas je přece uprostřed pouště.

- Ve Vegas je pouze malá, 8 bloků dlouhá, černošská čtvrť. Jestli byl vrah černoch, tak kam utekl a kam se skryl?

Obrazek-2pac měl mnoho bodyguardů, proč nikdo nepronásledoval onen bílýcadillac? A navíc zde nebyl jediný svědek... Na ulici, kde se odehrálohlasité střílení.

- 2pacovo nové album se jmenovalo Makaveli...Makaveli byl italský válečný vůdce, který v bitvě předstíral smrt, abytak obelstil svého nepřítele. Když byl Tupac ve vězení mnohokrátpřečetl jeho knižku. Třeba se od něho něco naučil.

- Makaveli napsal před svou smrtí dvě knihy. Album "All Eeyz On Me" obsahuje dvě CD-čka, první pojmenoval "book one" a druhé "book two". Stejně jako Makaveli pojmenoval dva díly svých knih.

- Na obalu posledního alba Makaveli je 2pac vyobrazen jako Ježíš na kříži. Neplánoval už tehdy vzkříšení?

- 2pac byl prý zpopelněn den po jeho smrti. Od kdy se tělo zpopelňuje den po smrti, když jde o vraždu?

-BMW ve kterém jeli 2pac a Suge dostalo třináct zásahů. Čtyři z nichdostal 2pac do hrudníku, Suge seděl vedle něj a byl jenom škrábnutý nahlavě. Tomu říkám z prdele klika.

Obrazek- 2pacův klip k písni "I Ain't Mad At Cha" předpovídal jeho smrt.

- 2pac vždy nosil neprůstřelnou vestu, když šel mezi lidi. Proč ji neměl právě ten den?

- Ve své písni "Life Goes On" si přeje aby mu jednou na jeho pohřbu "každý raper" zarapoval. Proč Death Row nevyslyšelo jeho přání.

-Ve svých písních a obzvláště na posledním albu Makaveli mluví o svésmrti a o vzkříšení, např v písni "White Man’s World" říká "My timeaway just made perfection, you think I´d die?" (Nadešel čas odejít, myslíš, že bych umřel?)

- Jak už bylo napsáno, 2pacovo nové album se jmenovalo "The Don Killuminati: The 7 day theory”, je záhadou co touto definicí měl na mysli. Uvnitř obalu se můžete dočíst: “Exit: 2pac, Enter: Makaveli”, jakoby měl 2pac zemřít a Makaveli narodit.

- Proč Suge Knight a ostatní, kteří ho doprovázeli nespolupracovali s policií při objasnění vraždy?

- Od 2pacovi smrti se objevilo mnoho lidí, kteří přísahají, že viděli 2paca živého.

- A nakonec je tu jistá hra s čísly. Jak už víte v názvu alba Makaveli je napsáno "The 7 day theory". Tak počítejte se mnou. Tupac byl zastřelen 7. září, naživu byl ještě 7 dní poté, zemřel v 25 letech (2 + 5 = 7), byl zastřelen na den přesně 7 měsíců po vydání alba "All Eeyz On Me" a nakonec zemřel ve 4 hodiny a 3 minuty (4 + 3 = 7). Moc podivné náhody nemyslíte?

Další fakta naleznete na tomto Obrazekodkazu: http://www.myplace.estranky.cz/stranka/Zamer-nebo-smrt_

A jaký je tedy náš závěr? Je zde až moc podivných náhod, které nasvědčují tomu, že 2pac je stále naživu:)

Nášnázor na věc je takový, že útočníci přišli s cílem 2paca zabít, ale onpřeci jen měl vestu a tak útok přežil. O jeho úniku smrti vědí podlenás jen jeho nejblůižší přátelé, kteří odmítli podat výpověď policii atak spolu s ním zinscenovali jeho pohřeb s tělem jiného černocha

vložil: sevasito ¤