Blog pro všechny milovníky onanie
03.Září 2009,17:01
Bydlím v rodinným domku, v klidný čtvrti. Občas k nám zajede na návštěvu můj vzdálený strejda se svoji 12letou (12 let a 10 měsíců) dcerkou Aničkou. Nikdy jsem se jí nějak zvlášť nevšímal, ikdyž ji znám už od narození. Od takových 10 let sem se na ni začal dívat nějak jinak, začínala se měnit z dítěte v slečnu. A právě když u nás byla jednou v létě, vystupovala z auta tak (ne)šťastně, že nejdřív vylezl její zadeček, sakra pěknej zadek na 12letou holku zabalený (zatím) a vytvarovaný v elasťákách, tak sem si říkal, kurva pes ta by stála za hřích. Potom co vylezla, vytáhla nějakou velkou tašku a otočila se ke mně obličejem. Sladkej obličejíček, sladkej úsměv, nádherná, zdravá pokožka, usměvavý, hnědý oči, delší, hnědý vlasy v culíku. Měřila takových 160 cm, vážila 49 kilo, úplnej andílek. Kromě těch elasťáků měla na sobě sandálky a červený tričko, kurevsky těsný a mě se málem rozklepala brada, jak jsem koukal na ty její začínající kozičky a miloučkej obličejíček.
V tašce mi strejda přivez náký počítačový hry, tak jsem po několika prohozených větách plných díků zamířil do svýho pokoje s taškou plných her pro 10letý děti. Po pár krocích mě zastavila Anička a zeptala se mě, jestli by nemohla jít se mnou, že mi ukáže svý oblíbený hry. Jenom impotent by mohl odmítnout a v mých koulích se to navíc vařilo, jako při velikonočním posvícení.

Svůj pokoj mám v prvním patře, v docela dobrý části baráku, kde mám klid. V prvním patře už je jenom druhá koupelna a pokoj pro hosty. Nahodil jsem comp, začal vybalovat ty připitomělý hry a ta malá kurvička si mě prohlížela, moc jsem toho na sobě taky neměl, krátký šortky a tílko, trochu jsem posiloval, tak sem úplně cítil její oči na mém těle a zadku.
Přistavil jsem jí židli a ona si se svým panenským zadečkem na ni pomalu, nejistě posadila. Po pár minutách vlažný konverzace a začátku instalace první hry (harry potter, větší píčovinu jsem snad ještě nehrál) mi do pokoje vlítla matka, aby Anička šla s mým tátou, s ní a se strejdou do lesa na houby. Čekal jsem, že půjde a já si ho v klidu vyhoním (už den sem abstinoval), ale ta malá mrška, to nakonec upekla tak, že by prý raději zůstala se mnou a ukázala by mi, ty svý připitomělý hry. Matka sice chvíli Aničku přemlouvala, ale pak toho nechala a odešla. Z okna jsem pak viděl, jak všichni tři jdou s košíky na ty trapný houby.

Začal jsem hrát toho Harry Pottera a dělal jsem, že tu pytlovinu vůbec neumím hrát, po pár minutách už to Anička nevydržela a posunula si svoji židli těsně k mojí a že prý mi ukáže, jak se to správně hraje. Přenechal jsem ji ovládání hry, ale tím, že klávesnice byla spíš na mé části stolu, tak se na mě docela příjemně mačkala svým stehýnkem a tělíčkem. Po chvilce jsem zase přebral kormidlo hraní já, jenže ona na mě stále zůstala přilepená a když jsem se ve hraní zlepšoval, lehce mě poplácala po stehně a nechala si pak zčásti svoji ruku stále na mém stehnu. Pěkně mě to vzrušovala, takže jsem měl ptáka nalitýho k prasknutí a dělal mi na šortkách viditelnou bouli. To malý kůzlátko si jakoby nic, přesouvalo svoji rukou na mýho ptáka, až se svými malými prstíky dotýkala mého žaludu. Přestal jsem hrát a podíval se na ni, ona se začervenala a řekla mi, že se jí moc líbím.
Začal jsem ji líbat na pusinku a ona nezkušeně líbala mě, rukou jsem ji hladil po stehnech a na bocích. Měla pevné tělo, žádná obézní kráva to nebyla. Něžně sem si ji posadil z její židle na můj klín a pokračoval v líbání, rukama jsem hladil její kůzlátka a zadeček. Krásně voněla, líbal jsem ji postupně i na krku, na celým jejím dětském obličeji a pak jsem jí sundal tričko, ikdyž mi asi v tom chtěla zabránit, nakonec se neodvážila a já se mohl kochat jejím nádherně opáleným tělem a jejíma jahůdkama, které jsem mnul mezi prsty a neodpustil jsem si ani jejich olizování, opravdu chutnaly po jahodách. Byla celá rozpálená a dýchala o sto šest, po celou dobu, co jsem ji takhle zpracovával mi mnula ptáka a stehna. Řekl jsem jí, jestli by mi ho nechtěla vykouřit (stejně bych za krátkou dobu vystřík i bez jakýkoli pomoci). Podívala se na mě těma svýma mandlovýma očima a kývla. Vyndal jsem svýho čůráka (no nic moc, jenom 17 cenťáků), klekla si k židli a nejdřív si ho prohlížela, necha
l jsem ji, aby se s ním seznámila. Chytil jsem jí za hlavičku a nasměroval jsem jí svůj žalud směrem k její pusince. Jsem čistotný chlapec, takže bez zábran vyplázla jazýček a nejdřív olizovala žalud nalitý k prasknutí, pak ho vsunula k mé radosti mezi své rtíky a začala ho kouřit (až později se mi přiznala, že se občas kouká tátovi na jeho sbírku porn všeho druhu). Nemusím vám snad ani říkat, jaká to byla rajská kuřba. Sála ho, až měla tváře nafouklé jak stará kurvička . Usmívala se při tom a koukala se na mě a já počítal sekundy do výstřiku. Prstíky masírovala mé koule a břicho. To bylo na mě až příliš. Chytil jsem jí za hlavičku a mírně sem ji mrdal do pusinky. Pak to přišlo. V klacku mi zacukalo a první dávku jsem jí vstříkl do krčku, hned ho chtěla vytáhnout, ale já jsem jí to nedovolil, jenom jsem ho povytáhl a dál jsem jí stříkal do pusy. Mrdka jí tekla ven z pusinky. Opatrně jsem ho z ní vytáhl. Něco ještě spolykala a zbytek jí vytekl z pusy. Kapesníkem jsem jí lásky
plně otřel červené rtíky a pohladil po vlasech.

Vzal jsem ji za ruku a dovedl na moji postel. Sám sem už měl dole svoje oblečení a začal jsem sundávat její elasťáky a ona se na mě vzrušeně dívala, pohled ji spadl i na svoje černé kalhotky. Měla krásná, hnědá, hladká stehna a její kalhotky se jí zařezávaly do její kundičky. Sunul jsem se mezi její roztažená stehna. Mazlil jsem se s nimi a nakonec jsem ji nadzvedl a stáhl kalhotky. Čekala, že se mi nebude líbit, ale já jsem jí musel její mušličku pochválit. Měla ji lehce ochmýřenou, s krásnými pysky, na které se přilepily mé prsty a začaly ji zkoumat. Začala vlhnout a já jsem jí znova začal líbal na její ústa, kozičky, ploché bříško, stehna a samozřejmě její broskvičku. Oblízl jsem jí stydné pysky, poštěváček a nejvíc času mi zabrala její štěrbina. Zbloudil jsem až k jejímu zadečku a navlhčil i její druhou neobdělanou dírku a takto jsem ji zpracovával od její zadní dírky až po bříško. Byla celá oslintaná ta malá čubička a já vychutnával její šťávičky chutnající po broskvích.
Čím dál víc tekla a vzdychala, až se po takových deseti minutách prohla v ohromném orgasmu. Přitiskla si mě svými stehny a rukama ke své štěrbince a nahlas předla a vychutnávala si svůj první orgasmus se svým prvním klukem. Miluju chuť kundích šťáviček a tak není divu, že jsem jí celou vylízal. Dívala se na mě celá spokojená a to nevěděla, co teprve přijde.

Dostal jsem mlsnou....chtěl jsem ji opíchat, to dospívající dítě. Sladce jsem jí to sdělil a ona ještě zdrogovaná po svém orgasmu, přikývla. Ještě jsem jí chvíli vylizoval a pak jsem se ústy přesunul na její báječná kůzlátka a rajská ústa. Poprosil jsem jí, aby mi ho ještě chvíli kouřila, abych ho měl pořádně tvrdého. Pomlaskávala si nad tou svoji druhou kuřbou, ale já ji zastavil a lehl si na její tělo. Jezdil jsem svým ptákem po jejím těle a nejvíc okolo panenský mrdničky. Přilepil jsem se svými ústy na její, ona se mě chytla kolem ramen a čekala, jak to bude pokračovat. Klacka jsem měl tvrdýho a rukou jsem s ním jezdil po její štěrbině, od zadečku až po poštěváček. Opatrně jsem přiložil ptáka k její pravé, panenské dírce a zatlačil. Narazil jsem na její za pár chvil neexistující blanku a pořádně se uvelebil mezi jejíma roztaženýma nožičkami. Koukal jsem jí do očí, srdce nám oběma bušilo jako zvon, můj žalud se dotýkal blanky. Vášnivě jsem jí líbal a povytáhl jsem čůráka.
Následoval příraz, kterým jsem ji protrhl tu malou překážku a odpanil ji. Nehty mi zaťala do ramen a z očí ji vyhrkly slzy. Na jejím dětském obličeji bylo vidět, že ji to muselo bolet. Ptákem jsem se nedostal po přírazu úplně na dno její božské kundičky. Měla ji těsnou, sladce vlhnou a hezky teplou. Začal jsem to odpaněné dítě pomalu mrdat. Vychutnával jsem si to a ona si začala zvykat na mého klacka. Líbal jsem ji, jazykem jsem jí jezdil v pusince, hladil její kozičky a vůbec celé tělíčko a co bylo hlavní, píchal jsem jí. Tak krásný šukání jsem dlouho nezažil. Po pomalém mrdání jsem přidával na rychlosti a dostal jsem se tak až na dno její kurevsky těsné micinky. Mlaskalo to v ní a ona si pomalu začala vychutnávat svoji první soulož. Svoji pánví mi později vycházela vstříc. Hladila mě po zádech a zadku. Moje ruce byly stále v akci na jejím těle a to nemluvě o mých ústech a jazyku. Po pár minutách mě obejmula zadek svými nožkami a já ucítil stahy její mušličky kolem klacku..
.její první orgasmus při mrdání. Celá se zachvěla a zdálo se mi, že se i usmála. Sama mě vylizovala jazykem a líbala na tváře. Věděl jsem, že se za pár minut také udělám a ještě jsem netušil, jestli se jí vystříkám na kozičky nebo přímo do ní. Vzrušení zvítězilo nad rozumem a já sem se rozhodl do ní vystříkat. Mrdal jsem jí teď dost brutálně, až vzdychala docela nahlas, né-li křičela. Její ruce jezdily po mém těle a já si ty svoje pořádně zapřel vedle její hlavy a celou svoji váhu jsem přesunul na mýho čůráka, který celý mizel v její pipince. Její buchtička byla úplně nafouklá jako pravá buchtička. Pořádně jsem jí napichoval a připravil se na výstřik. Řekl jsem jí, že budu stříkat, ona se na mě udiveně podívala, ale pak přikývla. Silně jsem ji nabodával a pak to přišlo. První výstřik jí skončil snad někde v břiše, byl sem v ní až po kořen a pak ještě přišlo několik brutálních přírazů s několika výstřiky. Mrdka z ní vystřikovala jak jí bylo hodně a hlavně, že měla tak těsnou
pičku. Po posledním výstřiku jsem v ní zůstal úplně celý a děkovně jsem ji líbal na rty a hladil ji po vlasech. Usmívali jsme se na sebe celí zpocení a ještě se chvíli mazlili. Pak jsme se šli osprchovat, oba jsme se vzájemně umyli. Já se zvlášť pečlivě věnoval její prcince a ona zase mému klacku. Vrátili jsme se zpět k počítači. Do příchodu rodičů a strejdy jsme se jenom olizovali a já ji strkal už jenom prsty do její prcinky.
Dohodli jsme se, že bychom se mohli ještě o prázdninách vidět a něco si spolu ještě užít. Když odjížděla, oba jsme se na sebe zamilovaně koukali a já věděl, že ji brzo zase oprcám.
 
kategorie: Erotické povídky
vložil: sexlower
Permalink ¤


1 Komentáře: