Blog pro všechny milovníky onanie
08.Květen 2009,18:46
Bod G 16.04.09, 02:18, autor: Plavovláska Bod G se nalézá na přední stěně poševní ve vzdálenosti asi 4 - 5 cm od poševního vchodu. Toto místo popsal již před několika desítkami let Ernst Gräfenberg, podle nějž se toto místo označuje právě bod G.
Čtenost Diskuze: (27)
Není to vlastně bod, ale spíš jakási zduřenina na přední stěně poševní velikosti fazole. Je hmatná především při sexuálním vzrušení ženy a dá se označit za jakousi obdobu mužské předstojné žlázy.



Při dráždění tohoto místa většinou ženy udávají velmi slatstné pocity. Při jeho intenzivním dráždění dochází často k orgasmu ženy, při kterém se z močové roury vyprazdňuje několik kapek až několik mililitrů bezbarvé opaleskující tekutiny. Je to jakási obdoba mužské ejakulace.



Mnoho žen však o tomto vůbec neví a mylně se domnívá, že dochází při orgasmu k uvolnění moče, nezřídka se za to stydí a vede to až k záměrnému potlačování orgasmu. Je ovšem pravdou, že lidská sexualita je natolik různá, že ani k této ženské ejakulaci docházet nemusí. Přesto žena regulérní vyvrcholení má.



Bodu G nebyla dlouho věnována pozornost. A tak po jeho "znovuobjevení" především americkou veřejností došlo ke kyvadlovému efektu. Bod G hledal pro změnu kdekdo. Vzpomínám si například na scénu z nějakého filmu o nevěstinci provozovaném v bytě v porevoluční Praze (myslím že se to jmenovalo Nahota na prodej), kde zákaznice chtěla v zakázce na nového milence především to, aby jí objevil bod G.



Poté kdy byl bod G naprosto nedoceněn a i odborná veřejnost o něm cudně mlčela byl tedy následně přeceněn. Ale řekněme si, že zbytečně. Není to ždáný zázračný lék na orgasmus ženy. Dokonce je nemalá část žen, kterým je dráždění právě tohoto bodu záležitostí spíše velmi nepříjemnou.









Pokud se chcete přesvědčit, zda bod G máte i vy, pak vězte, že máte. Přesvědčit se můžete prostě tak, že si toto místo v podřepu nahmatáte sama prsty. Je však třeba mít ostříhané nehty. Pokud máte přece jen pocit, že je váš bod G příliš hluboko, věnujte tomu s partnerem trochu času a vaše snaha bude určitě korunována úspěchem.



Bod G se může pro vás stát zdrojem nečekaných sexuálních zážitků. Ale také nemusí znamenat vůbec nic. Mějte to na paměti. Každá žena je spíše lodivodem na cestě po erotických místech svého těla. A svému partnerovi udává správný směr. Ke kýženému cíli však může být cesta pokaždé úplně jiná.
 
kategorie: dotazy
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: