Blog pro všechny milovníky onanie
03.Září 2009,15:14
Byla jsem mladá dospívající holčička a jak už to bývá v 11 letech začala jsem mít menstruace, někdy i bolestivé.
A toho že pomalu dospívám si začal všímat i můj tatínek,jindy milíčlověk kterého měli všichni rádi. Začínal mi říkat že se už proměňuji vdospělou dívku, když už mi začínají pučet prsíčka.
Toho týdne jela maminka na pracovní zájezd na 3 dny do zahraničí a já zůstala s tatínkem sama doma.
Bylo to zrovna v pondělí, když mi tatínek před spaním nabídl že mněumyje záda, protože si na ně nedosáhnu a abych byla čistá všude, jájsem proti tomu nic neměla, šak to byl můj tatínek a já ho měla ráda,začal mě příjemně hladit po ramenou a sjížděl po zádech až k okraji méprdelky, poté mi řekl že když už je u toho umývání že mě umije celou, atak přešel na můj krk a sjížděl pomalu na mé vypouklé ňadra a hladil měna bradavkách jako by to bylo ta nejjemnější věc na světě.
Potom jel pomalu dolů až k mé zatím neochlupené kundičce a řekl mi, že o ni bych měla zvlášť pečovat, a že mi ukáže jak.
A až mi začnou růst chloupky tak je mám pečlivě zastřihávat.

Hladil mi velice jemně a projížděl i mezi mími pysky, pak se najednoujeho ruka zastavila a začala kroužit na jednom místě a jedním prstemzajížděl do mě a kroužil s ním ve mě a mě to začalo dělat dobře, a kdyžm i při tom začal hladit i můj poštěváček cítila jsem ve svém tělepřicházet něco velmi krásného až jsem se celá začala třást a viděla jakmi zmé kundičky teče nějaká tekutina, tatínek mi řekl že to bylorgasmus a čím bu starší tím jich budu mít víc, ale já nechápala o čemmluví, akorát jsem z toho byla pořádně unavená.

Po okoupání mi řekl, že zítra se můžeme koupat spolu a že já ho můžutaky okoupat, ale že o našem koupání nesmím nikomu říkat a já mu toslíbyla. V úterý večer jsme šli do vany už spolu a já viděla jehopennis z blízka.
Jak jsme si sedli do vany, tak mi řekl ať dnes vykoupu já jeho tak semsi vzala mýdlo a nakapala si trochu na ruku a začala sem to roztírat pojeho těle a až jsem mydlila jeho pennis tak se mu najednou začalzvětšovat a tvrdnout a já se zarazila a nevěděla co mám dělat, ale onmi řekl že je to normální a že ho mám hladit dál a já ho hladila už párminut a on mi říkal ať nepřestávám a ať zrychluji, potom sem cítila jajeho pennis začíná cukat a jak jsem byla k němu nahnutá tak na mě něcoz jeho údu vystříklo a já se lekla, stříklo mi to na moje prsíčka abylo to teplé a lepkavé a zvláštně to vonělo a on mi řekl že je tomužský orgasmus a že si to mám rostírat po těle a já tak učinila. Potomjsme se opláchli a šli si lehnout.

Ve středu jak sem došla ze školy tak on už na mě čekal a řekl ať si jdusednout na sedačku v obýváku, po krátké chvíli čekání sebou doneslláhev sektu a sedl si ke mě a zeptal se jestli bych se nechtěla naučitjak se chová maminka k tatínkovi a já souhlasila.
Tak se mě zeptal jestli jsem se už líbala s chlapcem, já odpověděla žeještě ne a on že mi to ukáže, řekl ať vystrčím jazíček a v zápětí se namě přisál svými rty a zajížděl jazykem do mích úst a já mu to oplácela.
Až jsme skončili líbání tak sem mu měla rozepnout zips od ryflí avytáhnout pennis a hladit dokud nestvrdne a pak mi řekl že mu homaminka olizuje a pak si ho vezme do úst a jezdí s ním v puse a sajeho, podle jeho instrukcí jsem mu ho začala kouřit, prý se tomu takříká, za chvíli mi chytl hlavu a začal sám určovat tempo a až muzačínal cukat tak mi řekl ať potom polykám a já nevěděla proč, alepozděj jsem to pochopila najednou to do mě začalo stříkat a já chtělaucuknout ale on mi držel hlavu a tak jsem to začala polykat alenestíhala jsem tak mi to zažalo téct i ven, bylo to takové teplé aslané a docela mi to i chutnalo.

Až jsem to všechno spolykala tak mi řekl že jsem to dělala moc dobře aže mi to teď oplatí. Začal mi svlékat blůzku, sukínku a kalhotky ažjsem byla úplně nahá a on vzal do ruky tu láhev vychlazeného sektu avyléval to na mě, docela mě to studilo a teklo mi to až na kundičku ahned jak to udělal přisál se ústy na na mě a slízával ze mě sekt a měto vzrušovalo a ještě víc když se dostal na mou kundičku a lízal ji zevnitř i zvenčí, bylo mi to hrozně příjemné a za chvíli jsem dosáhlasvého druhého orgasmu.
Pak se zeptal jestli už nejsem unavená a jestli ještě můžu a já kývlahlavou že ano a on že tohle byla jen předehra a že hlavní teprvnastane.
Vyslékl se do naha a řekl že půjdeme do ložnice, v ložnici mi řekl aťsi lehnu na záda a on že si lehne na mě začali jsme se líbat a jácítila jak se jeho pennis zvedá u mojí kundičky a jak se o ni opírá.
Potom mi řekl že teď to trochu zabolí ale pak že mi co bude příjemné azačínal do mě vnikat, když byl u mojí pannenské blány tak se zastavil apak přirazil a já ucítila jak mi ji protrhl a trochu to i zabolelo a jázalapala po dechu on se mě zeptal jak se cítím a jestli může pokračovata já odpověděla že ano, tak ve mě začal pomalu jezdit sem a tam až semi to po chvíla začalo opravdu líbit a řekla mu ať začne zrychlovatdokud se znovu neudělám a bylo to tady nejkrásnější orgasmus z těch cojsem zatím prožila.

Tatínek na mě viděl že jsem šťastná ale také i unavená, tak ho země vytáhl a řekl že by se chtěl udělat do mojí prdelky a abych se dnesuž naposledy otočila na břicho a vyšpulila na něj svou prdýlku,naslinil si prsty a jezdil mi s nimi po mojí dírce na zadečku a pak doní vnikl nejřív jedním ale pak i druhým prstem a jez s nimi v mojíprdýlce, bylo mi to taky příjemné snad ještě o trochu víc, pak jevydělal a přiložil k dírce pennis a zajížděl do vnitř, byl to úplnějiný pocit než u normálního sexu a já ho cítila snad všude.
Potom začala znovu a znovu přirážet až mi do ní začal prudce stříkat ažsem měla zadeček plný jeho spermatu, ještě párkrát přirazil a vytáhl hoze mě a oba jsme v objetí po chvíli usnuli.

Ráno mi řekl že jsem byla úžasná a jestli platí ten slib co jsme sidali a že to nesmí říct ani mamince která už dnes odpoledne přijede.

Já sem mu to potvrdila a on že si to můžeme zase někdy zopakovat.
 
kategorie: Erotické povídky
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: