Blog pro všechny milovníky onanie
23.Listopad 2008,20:23
O víkendu se v americkém San Francisku uskutečnil výroční masturbační maratón, na němž padlo hned několik světových rekordů. Mezi nejzajímavější patří 31 orgasmů, které po sobě v řadě předvedl na akci muž, jemuž se v sanfranciském centru Sexu a kultury začalo přezdívat kvůli vizáži Mojžíš. Praktikant tantrického sexu dokázal během jediného dne vyvrcholit pro muže v neuvěřitelném počtu.

30. 5. 2008 10:00 - SAN FRANCISKO
Další rekordmankou byla masérka Kitty Kat, osmadvacetiletá Američanka, která přišla do centra s kočičíma ušima v růžové barvě. Ta se dráždila nepřetržitě sedm hodin pomocí dilda, vibračních rukavic a dalších sexuálních pomůcek.

Vzácnými hosty byli tři Japonci, kteří maratón využili k propagaci nové masturbační pomůcky Tenga. Technicky vysoce vyvinuté masturbátory, které připomínají zvnějšku lahve pro cyklisty, mají uvnitř důmyslný systém dráždidel pro maximální požitek ze sebeukájení.

Pomůcku testovali Norihiro Tanejči a Masanobu Sato. Oba vydrželi masturbovat 8 hodin a 40 minut a společně tak pokořili loňský světový rekord. O masturbátor Tenga se po skončení soutěže každý hned zajímal. Na americkém trhu prý bude uveden ještě letos v létě.

Maratón završuje svátek onanie
Masturbační maratón probíhá v San Francisku každoročně. Završuje třicetidenní svátek onanie. V USA je květen vyhlášen měsícem sebeukájení.

O víkendu 31. května se v Kodani uskuteční evropský masturbační maratón, jehož se zúčastní také český reprezentant František Klimeš z Prahy. Doufá, že v hlavní dánské metropoli zvítězí. Věří si především v délce masturbace, ke stanovení nového světového rekordu ale musí vydržet minimálně 8 hodin a 40 minut.

Famous
 
kategorie: Zajímavosti,novinky
vložil: sexlower
Permalink ¤


2 Komentáře: