Blog pro všechny milovníky onanie
23.Listopad 2008,19:36
Sedmadvacetiletý František Klimeš z Prahy se stal českým šampiónem a pro letošek i vicemistrem Evropy v netradiční disciplíně. S časem 8 hodin a 5 minut vytvořil nový tuzemský rekord v délce masturbace. Tohoto výkonu dosáhl na masturbačním maratonu, jenž se uskutečnil 31.května v dánské Kodani.



Mezinárodní šampionát hostil dánský swingers klub Swingland a startovalo na něm 50 účastníků, z toho 8 žen. Akce se odehrávala v celkem 5 místnostech, z nichž jedna byla s masturbujícími účastníky otevřená pro akreditované žurnalisty a fotografy, kteří si mohli pořizovat záběry soutěžících. Fotografie a videa z akce jsou umíštěna na www.masturbační-maraton.cz.



K výkonu českého reprezentanta přispěly odborné rady v přípravě od specialisty MUDr. Tomáše Faita a v neposlední řadě také přípravek Clavin na podporu erekce, jenž byl jeho povoleným dopingem, a kterého měl František k dispozici neomezené množství. Clavin byl rovněž finančním sponzorem českého účastníka a zástupci tohoto oblíbeného přípravku doprovázeli českého reprezentanta během celé doby pobytu v Dánsku.



Vítěz, mimochodem Dán, překonal našeho borce a pouhou jednu minutu. Článek pokračuje, ale přečíst si více můžete na webu.
 
kategorie: Zajímavosti,novinky
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: