Blog pro všechny milovníky onanie
08.Červen 2009,03:36
Ač se to zdá neuvěřitelné, každý muž může mít penis větší, než má.
Není k tomu třeba podstupovat žádnou operaci, ba ani užívat žádné hormonální a ani steroidní přípravky.
Může si prodloužit svůj penis třeba o 3 i více centimetrů a to sám!
Stačí k tomu pravidelné provádění několika masážních cviků!

Začni teplou koupelí, voda by neměla být nepříjemně horká, ale musí tvoje tělo pěkně prohřát, alespoň 15 minut. Je lepší vana plná vody než sprcha.
Dobře se osuš a na penis i ruce nanes dostatečné množství kvalitního lubrikačního prostředku (nejlépe speciální gel, ale v nouzi postačí i kvalitní kosmetický krém). S cvičením je možno začít, i když penis není ztopořený, vůbec to nevadí, ale to on už asi je, že?

1) "DOJENÍ" Uchop penis palcem a ukazovákem jedné ruky pevně kolem dokola u jeho kořene a za silného, ale ne bolestivého, držení jej jakoby vytahuj. Táhni rukou pomalu směrem k žaludu, až na konec, až ruka sama sklouzne. Jeden tah by měl trvat nejméně 5 sekund. Po jedné až dvou sekundách přestávky opakuj stejný pohyb druhou rukou. Tento dvojcvik opakuj 50x, mělo by ti to zabrat celkem asi 12-15 minut.
2) "VIKLÁNÍ" Nyní obemkni penis celou pravou rukou, všemi prsty, co nejblíže kořeni a co nejsilněji stiskni, přitom ohni penis co nejvíce doleva a vydrž asi 3 sekundy. Potom na 3 sekundy ruku uvolni. Totéž opakuj levou rukou a ohýbej ho přitom doprava. Tento celý dvojcvik opakuj 50x (celkem na 5 minut).

3) "DOJENÍ" Znovu opakuj úvodní sérii 50ti dvojtahů jako v bodu 1).


Během cvičení můžeš využít své sexuální fantazie, nebo si klidně sledovat televizi, nebo třeba číst. Měl sis ale během cvičení uchovat kontrolu a pokud ucítíš blížící se orgasmus, penis na chvíli pusť. V krajním případě použij cvik na zastavení orgasmu: palcem a ukazováčkem silně stiskni žalud shora a zdola, až nutkání k ejakulaci přejde. Nevadí, když přitom ochabne ztopoření žaludu nebo celého penisu, stejně se za chvíli zase vrátí.
Tak a teprve po dokončení všech cviků můžeš, a také bys měl, docílit orgasmu a ejakulaci.


Celé cvičení by tedy mělo trvat asi 30-35 minut. Budeš-li cviky opakovat bez švindlování každý den, měly by se za 4-6 týdnů projevit první výsledky, za 3-6 měsíců bude tvůj penis třeba o 3cm delší! (Ne, za 12 měsíců nebude delší o 12cm, každý má svoje meze :-).
Ovšem jako vedlejší účinek budeš moci pozorovat také prodloužení soulože, což jistě není k zahození, a to o 50-100%!

Výhodou této metody je to, že ji může každý aplikovat sám, ale také se svou partnerkou (nebo partnerem), jako součást sexuálních hrátek. Ve dvou je možné ji doplnit o sání penisu při orálním sexu, jako další bod doporučuji zařadit buď po viklání, nebo až nakonec po druhém dojení, což má výhodu v tom, že potom je možné tím dojít až k příjemné ejakulaci do úst (pokud s tím partnerka ovšem je svolná).

Tato metoda je velmi stará ale účinná, takže ji znalci používají dodnes. Navíc je zcela bezpečná, levná, dá se provádět téměř kdekoliv a kdykoliv, a není k prakticky potřeba žádných speciálních pomůcek.
 
kategorie: dotazy
vložil: sexlower
Permalink ¤


4 Komentáře:


  • 14.04.2023 15:22:54, Ľudovít

    Pekný návod ako navnadiť mládež na masturbáciu.Najme chalani máloktorý je spokojný z veľkosťou svojho penisu mysliac si že čím väčší tým lepší.Tiež som si to myslel.Zvláštne je že penis ktorý je v ocháblom stave väčší Pri stoporeni sa o moc viac nezväčší.Opak je pravdou penis ktorý je v ochablom stave menší pri erekcií sa niekoľko násobne zväčší.Žiadne vedecke štúdia to nepropaguje ale je to pravda viem to podľa seba,Tiež som mal traumu z veľkosti svojho penisu nakoľko môj penis v ochablom stave má 3-4 cm pri vzrušení a erekcií je to už 15-16 cm závisí to aj pri forme vzrušenia ćím tvrdší tým väčší.(Napr:Keď masturbujem osamote vzrušenie aj erecia je slabšia ako keď masturbujem pred priateľkou ktorá na pozerá ak k tomu pridá čo by ešte chcela vidieť a čo jej mám pri masturbovaní predviesť vtedy je vzrušenie a erekcia aj orgazmus masívnejší.Tak isto ide aj pri súloži veľa zaleží aký prístup k súloži ma partnerka ak všetko nechá na partnerovi vzrušenie nie je tak intenzivné ako keď sa pripojí tak isto aj u nej je orgazmus intenzivnejší a sex je krajší,)Preto masturbáciu neodsudzujem niekedy je lepšie urobiť sa sám ako je lepšie ako nepodarená súlož.aj keď mám dobrý sexuálny život predsa mám chuť na masturbovanie či už sám ale najradšej mám ak je pri mne partnerka čiže najradšej onanujem pred ňou ak sa pridá aj ona je to na nezaplatenie vidieť ženu ako masturbuje to odporúčam vyskúšať a zažiť je to nezabudutelný zážitok a mohutný orgazmus či je to u ženy aj muža taký orgazmus nemáš ani pri súloži.

  • 12.02.2023 15:29:02, Anonym

    Pravidelne cvičím viac ako pol roka.Zväčšenie penisu sa zatiaľ nedostavilo a to si penis meriam pred cvičením v ochablom stave počas cvičenia keď je penis stoporeni aj po vyvrvholeni.Zväčšenie som postrehol pri vzrušení pri žene vtedy je môj penis o 2-3 cm väčší.Ale ani pred ani po či počas cvičenia sa penis nezväčší a to cvičím pravidelne každý deň ráno a večer.Keď mám čas tak viac krát denne.Asi to bude tým že nevydržím cvičiť ,30-35 minút,tak nadlhšie 10 minút potom už musím striekať ak tak počítam v priemere mi to vychádza tak na 5-7 minút.A to sa snažím aby mu to trvalo čo najdlhšie.Keď cvičím viac ako 4× pri 5 Tom cvičení je už minimálna erekcia ale o to intenzívnejšií orgazmus.Na tomto cvičení je zvláštne že už si bez cvičenia neviem predstaviť deň.

  • 28.09.2022 08:28:02, Anonym

    Čiže dá sa to povedať pár slovami; Pravidelne masturbovať.Raz má pri takomto cvičení pristihla partnerská na otázku čo robím som povedal, cvičím aby som mal väčší penis.Povedala veď si honiš?Ohradil som sa na cvičenie.Tak dobré idem cvičiť aj ja.Odišla do druhej izby po cvičení vlastne podľa jej slov po vyhoneni (samozrejme pri cvičení som vždy ejakuloval )som šiel pozrieť ako cvičí . Cvičila vibrátorom vraj nacvičuje pošvové svalstvo.Obaja sme sa tomu zasmiali.Tak som sa dozvedel že nie len ja masturbujem.Teraz stačí ak sa spýta jeden druhého či ideme cvičiť spoločne.Lepšie sa nám cvičí spolu ako keď cvičí každý sám.31289

  • 15.06.2016 17:53:29, Boxer-Gabika

    Nikdo nemají?