Blog pro všechny milovníky onanie
21.Listopad 2008,21:00
Sex na veřejnosti rajcuje i toho nejzapřísáhlejšího puritána. Jde jen o to, jak to zařídit. I váš, zcela běžně nadržený, novomanžel bude asi trochu zdrženlivý, jestli ho zatáhnete do špajzu na narozeninové oslavě jeho šéfa. Tady máte pár tipů, jak to provést.

Tip č. 1: Adekvátně

Zvolte si místo a dobu, kde za prvé nebudete nikoho znát, takže nebude hrozit přílišný trapas z prozrazení či dokonce šířící se drby. Za druhé si zvolte místo, kde se podobná věc celkem očekává – například párty, svatba a podobně. Popřemýšlejte o tom napřed, abyste se pak vzájemně s partnerem nevyrajcovali, ale pak zjistili, že školní záchodky jsou neuzamykatelné nebo odpudivě špinavé. Nedoporučuje se rovněž pracoviště, pokud zrovna nejste šéfka. Ale i tak hrozí, že si z vás zaměstnanci budou dělat legraci.

Tip č. 2: Překvapení

Jestliže zvolíte vhodně místo a dobu (osvědčené jsou večerní či noční hodiny), tak máte snad stoprocentní šanci, že partner bude pro. Rozhodně ho však o tom neinformujte předem! Ztratí to pak celé své kouzlo a bude to působit nuceně. A ve výsledku si to asi vůbec neužijete. Naopak! V okamžiku, kdy to váš přítel vůbec nečeká, mu začněte do ucha šeptat, jak byste si to s ním ráda rozdala přímo tady a uvidíte, že na odpověď nebudete dlouho čekat.

Tip č. 3: Raději pragmaticky

Sice jste to snad četla v každé knížce, ale sex na pláži zase takový zážitek není. Písečné pláže sice na rozdíl od těch oblázkových nejsou tvrdé, ale zrníčka písku budete mít nakonec asi všude, i když si připravíte ohromnou deku. Sex ve vodě také není zas tak úžasný – sůl často dráždí pokožku a kondom v moři nenasadíte. Ve vaně je zase málo místa, pokud nevlastníte zrovna bazén. V tomto případě však musíte být odolná vůči pachu chlorované vody. Radši tedy před sexem na veřejném místě pragmaticky popřemýšlejte.
 
kategorie: Zajímavosti,novinky
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: