Blog pro všechny milovníky onanie
18.Prosinec 2008,03:02
Největší a nejmenší penis
Začneme na místě nejcitlivějším. Při slově rekordy si většina z vás vybaví buď obří a nevzhledné rozměry pánského přirození nebo naopak trpasličí míry. Ihned vše uvedeme na pravou míru. Tak například majitelem nejdelšího penisu na světě je nejmenovaný pacient amerického sexuologa Roberta Dickinsona. Ve ztopořeném stavu měřil jeho úd 33,4 centimetrů (ovšem i takového šampióna hravě porazí samec velryby, který se může pochlubit neuvěřitelnými mírami - jeho penis dosahuje délky až 2,7 metru!). Obecně největší rozměry penisu konstatuje francouzský lékař Jacobus u súdánských černochů. Délka 30 centimetrů je u nich považována za mírný nadprůměr! Naopak nejmenší penis na světě měří pouhý jeden centimetr, jenže v této kategorii je dost těžké označit favorita, neboť centimetrový penis se u mužů vyskytuje relativně často.

Nejtěžší varlata
Co se týče varlat, největšími na světě se v této kategorii chlubí afričtí domorodci z Pobřeží slonoviny. V průměru měří jejich varlata 60 centimetrů a váží až 70 kilogramů. Ovšem nejde o běžný fyziologický jev, nýbrž o projev elefantiázy - choroby, kterou trpí v Africe vysoké procento mužů. Nejznámějším popsaným případem je muž, který se v roce 1938 podrobil operaci v italské Eritrei. Obvod jeho varlat činil před zákrokem 191 centimetrů!


--------------------------------------------------------------------------------

Nejrychlejší erekce
Rekordy se dají lámat i co se týče erekce. Nejrychleji dosáhl vzrušení pacient dalšího amerického sexuologa Charlese Kinsleye, který potřeboval k akci pouhé tři vteřiny. Faktem ale je, že rychlost nástupu erekce je kromě věku určena i celou řadou dalších faktorů, například úrovní psychických a fyzických sil, krevním tlakem, obsahem alkoholu v krvi a v neposlední řadě také přitažlivostí sledovaného objektu :-) Na podobných faktorech závisí rovněž délka erekce. Fantastickým časem se vytáhl nejmenovaný rodák z Brazílie, jehož erekce trvala neuvěřitelné tři týdny, ovšem údajně byla také jeho poslední v životě. Absolutní rekord drží muž z Hondurasu, kterému ve čtyřiceti letech vydržela erekce devětadvacet dnů. Jenže v tomto případě šlo o poruchu nazývanou priapismus. Za nejpotentnějšího muže všech dob je považován čínský císař Chou-shin Tchang, který byl schopen souložit s deseti ženami, aniž by se unavil. S oblibou tyto ženy proháněl po císařských zahradách a pokud některou z nich chytil, souložil s ní za účasti dalších mužů.

Největší klitoris, nejdelší vagína
Ani ženy nezůstávají při výčtu sexuálních rarit v pozadí. Například rekordními rozměry klitorisu se v roce 1938 chlubila nejmenovaná dáma z Vídně, jejíž poštěváček měřil třicet centimetrů! Změřena byla rovněž největší vagína. Osmadvacetiletá Angličanka Nellie Dobbsová zvítězila v roce 1980 v netradiční soutěži, když ve své pochvě umístila 84 šilinkových mincí!

Nejrychlejší orgasmus
Zkuste odhadnout, jak krátký časový úsek potřebuje žena k tomu, aby zdolala v rychlosti svého orgasmu světový rekord. Hovoříme o kategorii nejrychleji dosažený ženský orgasmus. Lékař Wardel Pomerovy ze Spojených států "vyšetřoval" nejmenovanou dámu, u níž docházelo k orgasmu dvě vteřiny poté, co jí byl do pochvy zaveden umělý penis. Největší počet orgasmů prožila podle profesora Timothy Learyho žena, která dosáhla pod vlivem LSD v průběhu čtyř hodin dvou set orgasmů. Nedochovaly se ovšem zprávy, zda tento bizarní pokus přežila… Nejvíce mužských orgasmů dosáhl námořník Charles Smith ve věku osmnácti let, který se v roce 1946 vsadil v nevěstinci v Šanghaji s kamarádem, kdo bude mít bezprostředně za sebou více orgasmů. Pod přísnou kontrolou zvítězil Smith s jedenácti orgasmy. Ovšem jednalo se o takzvaný mokrý orgasmus, u suchého je rekordní číslo podstatně vyšší.

Nejmladší otec a nejstarší matka
V sexu hraje důležitou roli také věk. Tak například nejmladším otcem na světě se stal ve svých dvanácti letech Angličan Sean Stewart. Údajně pocházel ze slušné rodiny, ale to nechme na posouzení jiným. Naopak nejstarším mužem, který zplodil syna, je čtyřiadevadesátiletý Američan Lee Colley. Nevlastnímu bratrovi jeho posledního dítěte je sedmdesát jedna let. O nejstarší matce na světě nemá sice lékařská literatura přesné záznamy, ale Ellen Ellisová z Walesu porodila v roce 1776 údajně ve věku dvaaosmdesáti let své třinácté dítě. Takový případ už se téměř vymyká biologickým zákonům i lidskému chápání. Za nejmladší rodiče na světě jsou považováni manželé Hsi z Číny, kterým se v roce 1910 narodilo zdravé a plně vyvinuté dítě. Matce bylo v té době osm a otci devět let.

Nejvíce dětí
Nejvíce dětí na světě měl marocký sultán Mulaj Isamail, který žil v letech 1646 až 1727. Jeho rekord už nejspíš nikdy nikdo nepřekoná - zplodil totiž 888 dětí (z toho 540 synů, kteří společně vytvořili zvláštní armádní pluk)! Nejplodnější ženou je podle nejnovějšího vydání Guinessovy knihy rekordů první manželka Rusa Fjodora Vasilijeva Šujského, která porodila 69 dětí. Při dvaceti sedmi porodech (mezi lety 1725 až 1765) porodila šestnáctkrát dvojčata, sedmkrát trojčata a čtyřikrát čtyřčata. Z šedesáti devíti dětí se jich šedesát sedm dožilo dospělosti. Zprávy o tomto neuvěřitelném případu se v roce 1782 donesly až do Moskvy, kde se o ně osobně zajímala carevna Kateřina II.

Nejbizarnější sexuální praktiky
Mezi rarity můžeme zařadit také nejrůznější způsoby sexuálních praktik. Mezi nejnebezpečnější vůbec patří takzvaná hypoxická masturbace. Asi není třeba připomínat, že tímto způsobem přišel svět o skvělého muzikanta a zpěváka australské skupiny INXS Michaela Hutchence… Lidé, kteří tuto sexuální praktiku provozují, usilují o snížený průtok krve mozkem. Toho docílí dvěma různými způsoby - zadržením dechu nebo přiškrcením smyčkou. Jen ve Spojených státech zemře při těchto aktivitách ročně až tisíc masturbátorů! Nejbolestivější sexuální praktikou je onanie pomocí zapnutého vysavače. Možná se vám zdá takovýto způsob erotiky naprosto absurdní, ale věřte, že lidí, kteří mu holdují, není málo :-) Takováto onanie je údajně rozšířena více, než by se vůbec mohlo zdát. Rizika? Pokud kvůli špatně odhadnuté regulaci výkonu vysavače přijde majitel penisu jen o předkožku, může ještě děkovat nebesům, že nepřišel o všechno.

Casanova a Don Juan by se divili…
A když už je řeč o sexuálních rekordech, nesmíme zapomenout na dvě nejslavnější jména všech dob. Největším milovníkem byl italský dobrodruh a spisovatel Giovanni Giacomo Casanova, který ve dvanáctidílných pamětech popisuje své avantýry s mnoha ženami od sotva odrostlých děvčátek až po přezrálé ženy, od žen povětrných až po ctihodné sestry jeptišky. A vůbec nejslavnějším lovcem žen byl Don Juan Tenorio ze Sevilly, který během svého života souložil s 2065 ženami. A co říci závěrem? Možná vám tento výčet rekordů připomíná hodinu fyziky nebo matematiky: rychlost, míry, váhy, rozměry... A to vše u orgánů našemu tělu vlastním. Zahrnuli jsme údaje týkající se mnoha aspektů sexu - rozměry pohlavních orgánů počínaje a počtem orgasmů konče. Delší studium sexuálních rekordů by ale některým slabším povahám mohlo způsobit psychickou újmu a proto doporučujeme raději studenou sprchu a zpátky do práce :-)
 
kategorie: Zajímavosti,novinky
vložil: sexlower
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 26.12.2009 22:13:37, adman

    lol robert rosenberg měl už přes 4500 partnerek a bude jich mít ještě víc!!!