ČARODĚJNICTVÍ

Je jednoduchá magie, kterázávisí na skrytých spojeních, která existují mezi fyzickými fenomény.Čarodějnictví je mechanické umění, které nevyžaduje předpoklad, žeexistuje spojení mezi myslí operatéra a cílem. Jakékoliv výsledkypocházející z tohoto spojení mohou být, pochopitelně, považovány zabonus navíc. Na úrovni Čarodějnictví mág tvoří artefakty, nástroje apomůcky, které magicky interagují s fyzickým světem, a které mohou býtpoužívány subtilnějším způsobem znovu na dalších úrovních. Práce načarodějnické úrovni by měly být prováděny důkladně, protože jakkolivjednoduše tyto praktiky vypadají, jsou základem, na němž spočívá prácena vyšších rovinách.



ŠAMANSKÁ MAGIE

Pracuje na úrovni transu,vizí, im aginace a snů. Otevírá mágovo podvědomí potlačením psychickéhocenzora za použití různých technik. Na této úrovni stojí mág v tvářvážnému nebezpečí a bude se asi často uchylovat k čarodějnické úrovninebo poutacímu rituálu, pokud by jej něco hrozilo pos ednout nebopřeválcovat.



RITUÁLNÍ MAGIE

Kombinuje schopnostipoužívané na čarodějnické a šamanské úrovni. Mág slučuje použitínástrojů z čarodějnické úrovně s podvědomými silami uvolněnými našamanské úrovni a kombinuje jejich užití uspořádaným a kontrolovanýmzpůsobem.



VYSOKÁ MAGIE

Vysoká magie je to, k čemudochází, když přímému magickému efektu vůle nestojí v cestě žádnápřekážka, žádná bariéra nestojí v cestě přímému jasnozření a předvídánía neexistuje žádný předěl mezi mágem a jakoukoliv formou raportu nebovědomí, do které se rozhodne vstoupit. Pro většinu lidí se brány VysokéMagie otevřou na několik vrcholných okamžiků v životě. Jak mág posupujeve svém tréningu, přinutí takto získané momentum brány zázračnéhootevřít se častěji. Pro pět konjurací Vysoké Magie nejsou dány žádnéprocedury. Vysoká Magie představuje bod, kde technika ukazuje cestuintuitivnímu geniovi a každý musí získat klíč k puštění těchto sil zřetězu sám za sebe.

napsal/a: sladouckaholcina 14:05 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář