13.Červen 2007,10:49

Tak jsem cestovala domů, opět s MP3 .. a přemýšlela jsem o tom jaké by to bylo.. bez hudby.. Dost strašná představa :o) Mě třeba osloví když má hudba dobrý text.. ale při širší úvaze to vlastně není pravda.. uchvátí mě i hudba která vlastně žádný text nemá.. :o) Mám ráda náladovky a veselé písničky, taky hudbu která má drive. Líbí se mi italské písničky.. připadne mi že z nich jde cítit ten klid, vánek od moře a vůně borovic, olivovníků a slané vody..

Hudba je vůbec zvláštní věc, každá skladba v nás evokuje něco jiného a jak je rozličná hudba a její styly, tak i názor jedinců na ně..  Posloucháme hudbu když jsme smutní, nebo máme naopak dobrou náladu, nebo když si ji chceme vylepšit... a zpíváme zase když máme radost, když nás něco baví, u ohně, na oslavách narozenin, výletech.. někteří jedinci i ve sprše.. :o) Prakticky kdykoli, kdekoli a při čemkoli .'o)

Hudba nás provází vlastně celý život..od křtin, přes maminky zpívající dětem ukolébavky, dikotéky a koncerty, taneční, svatby, podnikové večírky, až úplně na konec.. pohřby..

Konečně, ne nadarmo se říká že "hudba umocňuje prožitek.."

 
kategorie: O LIDECH, VĚCECH A ..
vložil: spicy76
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 13.06.2007 12:59:46, Qizator

    Ahoj. Blogy si klidně můžeme spřátelit. Proč by ne :-). Myslím, že až se to tu pořádně rozjedeš tak budeš mít velmi pěkný blog. http://qizatoruvqblog.blog.cz