11.Červen 2007,12:27

Jsem ročník 76, pamatuju Husáka, pracovní soboty, prvomájové průvody.. ( ale nemůžu říct že by se mi to jako dítěti snad nelíbilo:o)), ale i svátečnost dovolené u moře.. :o) Tohle ale není a nebude kritika režimu, protože si osobně myslím že už po staletí každý režim a uspořádání má své výhody a nevýhody..

Občas se tak zamýšlím nad naší generací.. je to s náma docela bídné, neznám svého věku nikoho, kdo by nebyl rozvedený, nebo kdo by byl snad zdravý.. Ovšem sama razím heslo že nemůže být tak hrozně aby nemohlo být ještě hůře.. tak snad by se na každé hodince v dni našlo něco, co stojí za to..

Vlastně mám výhodu oproti některým jiným rozvedeným.. teda jsem si tím jistá, ale ono záleží na tom jaký život jedinec žije a  jaký žít chce.. Přece jen ač rozvod bolí, něco mi zůstalo, nejsou to peníze.. kdeže.. :o))) ani nemovitý majetek, ani cokoli podobného co by se někomu mohlo zdát důležité.. ale mám dceru..  je vlastně to nejlepší co se mi kdy povedlo.. a že se teda povedlo .'o) ..

Asi není čistší lásky než je ta rodičů k dětem a dětí k rodičům.. (až na některé, ostudné a zarážející vyjímky :o( ) Takže přesto že sama, nezoufám, mám kamarádku, vtipálka i poradce.. človíčka který mě má rád...

Kéž by jsme takového člověka měli všichni.. :o)

 
kategorie: O LIDECH, VĚCECH A ..
vložil: spicy76
Permalink ¤


0 Komentáře: