28.Září 2008
Upozorňuji, že tento text není pro slabší povahy !
Nedoporučuji slečnám to číst.
Honem vykřížkovat tohle vokno !
Ale píše to sám život a zážitky některejch lidí jsou holt pestrý.
Koneckonců na záchod chodí každý z nás a podobná věc se může stát komukoliv.
Takže...
Včera jsem poslal jednomu kamarádovi, říkejme mu třeba Jirka (přál si zůstat v anonymitě), takovej vtípek.
Odpověd na sebe nenechala dlouho čekat.

Jak je důležité mít vzdělání...
Přijedou maníci s hovnocucem a jako normálně musejí odčerpat  septik. Jenže po chvíli se z mašiny ozve rachotání a pak ticho. Obhlížejí auto a zjistí, že to je OK, ale ucpala se hadice, vytáhnout nejde, takže jeden prostě musí dolů, tak jde ten, co tomu víc rozumí - 50tiletý zkušený hovnocucář.
Plácne tam sebou v trenkách, ponoří se, za chvíli se vynoří,vyplivne sračky a  říká tomu druhému: "Mladej podej mi hasák", dostane ho, ponoří se, vynoří se,  vyplivne sračky a chce kladivo. Zase ho dostane, vynoří se, vyplivne sračky a  chce šroubovák. Zase se ponoří, vynoří, vyplivne sračky, vysápe se ven, spustí  mašinu a jede to dál.
Pak s jistou hrdostí v hlase povídá: "Vidíš to mladej, dobře se uč, nebo budeš celej život jen podávat nářadí!"

Odpověď od Jirky:
čus chlape..vtip je luxusní :-))
Víš co je ještě mazec...že přesně v tý době co jsi mi posilal tento mejl.....jsem zvoncem rumploval v hajzlu....páč sem po sobě splachoval (podotýkám,už sem neměl "pevnej" bobek (budu psát slušně)..... už měsíc..... A najednou hajzl ucpanej a začaly tam kroužit velký s prominutím hovna...(to už mě teď znova nasralo,jak jsem si nato vzpoměl).... Takže to neucpávám já..papírem...ale kdosi velkejma exkrementama.... samo,že sem teda se pochlapil a tím zvoncem to projel a záchod zase frčí a splachuje jak má....  Ale znáš to...člověk zrovna po obědě....se mi hned otočil kufřík......  Bylo to prostě hustý...!
Vložil: srolovanej_koberec ¤