28.Září 2008
Nedávno jsem ukazoval jedný kámošce fotku trojice ségra, já, Standa. Normálně popisuju fotku: "Tohle jsem já, tohle ségra..." A ona kouká na Standu a prej, (normálně beze srandy): "Jo, tohle je ségra ?!" Tak to jsem docela vybuchnul :-)
Ještě že nedodala: "A vždyť si nejste vůbec podobný !!!" To už bych asi nezvládnul...
Ale k věci:
Za časů dávných, země zmítaná, zrodila bojovnici...Jj správně, to je vlastně úplně jiná pohádka...Jsem totiž ještě v dobré náladičce z poslední akce. Tak se to asi přenáší i sem :-) Ale mezi námi, Xena je stejně kus. Přiznávám, že se mi vždycky líbila. Jestli to teď náhodou čte někdo, kdo vypadá jak Xena...prosím ozvi se !!! :-) Vlasatí pánové holdující dámským oblečkům, prosím nepište.
Pořád odbíhám a marně se snažím vybavit o čem jsem chtěl vlastně psát. Jooo, už vím...Jede, jede mašinka - v hlavní roli pařan Silda.
Za časů dávných jsme jezdívali s partou skvělejch lidí kempovat. Jížní Čechy, rybník Komorník, poblíž malebná víska Strmilov. No a protože se (většinou) pilo až večer, tak jsme se přes den snažili nějak kulturně zabavit. Dost často se pořádaly různý výlety. Pamatuju si, že bylo málo aut a jednou nás jelo snad 7 nebo 8 ve favoritu, pak nás takhle obsazený stavěly švestky, atd...
Jednou jsme se trochu picli už za bílýho dne, samozřejmě se Sildou a Luc, jak jinak. Luc byla mimochodem vítěz loňské soutěže o největší počet vypitejch panáků (taková blbá, primitivní soutěž), mám dojem, že jich bylo přes třicet. A vyhrála puzzle (taková blbá, primitivní cena). No, takže někdo navrhl výlet vláčkem po krásách "České Kanady" To byl zase nápad za všechny prachy ! A to doslova, jak se posléze dozvíte. Silda značně pod parou jel v jednom autě s absoulutně střízlivým osazenstvem, hulákal tam a snažil se pořád něco lít do řidiče. Upřímně jsem tuto osádku litoval...
Dorazili jsme na plac, koupili lupeny (kus za 130) a hurá do vlaku. S několika lidma jsme zakotvili s kytarou v jídelním voze, kde Silda odpadnul a tak se tam nějak povaloval a byl prostě "dead". Cesta ubíhala, krásama jsme se teda vůbec nekochali, protože pokud si dobře vzpomínám, bylo dost šero...Asi jsme vyrazili na výlet pozdě ! :-) Když jsme koněčně asi po hodině kodrcání vylezli z vlaku, snažili jsme se vzkřísit polomrtvýho Sildu. Najednou se probral a pronesl památnou větu:

"Tohle bylo nejhůř utracenejch 130 korun !!!" :-)

A zase zhasnul. Celej výlet měl ještě takovou malou dohru, že jsme nakonec Sildu ztratili...Někde jsme zastavili a jedno auto na druhý: "Kde máte Standu ?", "Hele, nedělejte si prdel", "Vy jste ho měli naposled, ne?!" No, chvílema už to teda sranda nebyla...Nakonec jsme ho naštěstí našli, museli jsme se vrátit zpátky - zůstal na nějaký benzínce. Chrápal tam schovanej za takovou malou tůjkou :-)

A jaký z toho plyne ponaučení ?

Vždycky dávejte pozor na to, do čeho investujete své peníze !

Na výletech ve větších skupinách dávejte pozor, jestli jste všichni !

Jo a hlavně...Nepijte se Sildou ! :-)))
Vložil: srolovanej_koberec ¤


Komentáře (3):
  • 15.10.2008 13:00:00, lambik13

    Juju Jarmile,jsi se spletl s Marcelem ;o)!Ale v životě se stávaj horší věci :-D.
    Ale dalo by se to přirovnat trošku k té mašince! Opět docela zbytečně promrhaný prachy :-D. No co holt člověka nezabije,to by jej mělo posílit :)!

  • 15.10.2008 03:50:01, Korba :-D

    ahoj,tady Jarmil :)!No měl jsem v neděli svátek,ale to není podstatné :-D! Příhoda o mašince,mazec :)!Silda si dal pěkně do chřtánu :-D!
    Ale čéče,co se stalo mě dneska...

    Jsem zaspal,spěchal,do Třebíče.. u cukrárny u Tety,(před mostem)...přeběhnu přechod...Zdáli se ozve..:"Halo Pane!" Otočím se a dva policajti míříc a mávajíc na mě... Já jim za běhu na ně:"Promiňte spěchám...!!" Udělal sem sotva tři další kroky...a najednou slyším,už hlasitějším tónem:"STŮJTE!!... To už mi žádné "barošovské" kroucení a výmluvy nepomohlÿ...
    Víte čeho jste se dopustil? Neodpíral jsem...(ale nemohl jsem si vzpomenout na barvy těch panáčků na semaforu,na pár vteřin)... Ju,naskočila mi červená,když jsem byl záběhu na přechodu... No vtom už nechtěl se mnou diskutovat....
    Při podobných přestupcích hrozí pokuta až do výše 2000Kč,chvilku mě napínal...až mi řekl,že když jsem byl to ato,tak dnes to bude jen za dvěstě... Se mi vnitřně ulevilo,a musel si počkat až mi vypíše bloček!
    Honila se mi myšlenka,mu třeba nějak naznačit,že jsem barvoslepej,ale kdoví,co bych pak musel ještě podstoupit...
    Takový(pro mě) varování nabudúce...
    Ale stát se to může každému...

  • 29.09.2008 01:15:36, Tester0609

    zajimave cteni.....pokracuj v psani a roluj