12.Prosinec 2008
Pár ožehavých témat a moje názory na ně:

1. Přátelé
2. Chat a diskuze
3. Blog
4. Volný čas
5. Virtuální sex

1. Proč tu nemám haldu přátel ? No, je to jednoduchý - lidi, se kterýma si tady napíšu pár vět nepovažuji za přátele. Mí skuteční přátelé jsou většinou v mým věku nebo starší. A ti sem nechodí (taky bych se nad tím měl možná zamyslet :), případně tají, že sem chodí...Věkovej průměr tady odhaduju tak 22, z tohodle pohledu už tady tak trochu přesluhuju.

2. Chat jsem nikdy neměl v oblibě. Nechápu, co je zábavnýho na tom něco klepat do klávesnice s úplně neznámejma lidma. Znám tisíc lepších věcí, který můžu dělat. Taková ztráta času a energie ! Jinak chat se známýma je něco jinýho, tam to jako ztrátu energie nepovažuju a užívám si to.
Diskuze narozdíl od chatu mám rád, zajímají mě názory jinejch lidí. Většinou (pokud je dobrý téma) je to o něčem, než bezduchý plácání na chatu. Bohužel tady nemaj moc velkou úroveň, ve stylu "jakou máte rádi barvu", "jsem sám doma" - takže to má nádech podobný bezduchosti jak ten chat :)

3. Blog je jedním z hlavních smyslů toho, proč tu jsem. Baví mě psát, je to pro mě dobrej způsob relaxu. Pustím si oblíbenou muziku, dám si kávičku a valím. Úvahy většinou vznikají jako přímá reakce na nějakou událost, kterou prožiju, ale co to přesně je, vím jen já sám. Povídky je dobrej způsob jak si zavzpomínat a občerstvovat si zážitky. Další kategorie už jsou takovej mix, aby blog byl pestřejší.

4. Volnej čas. Mám pocit, že lidi děsně mrhaj časem. Přitom je tak vzácnej ! Jak jinak nazvat sezení u chatu, vymejšlení nesmyslnejch diskuzí, maštění u webky...Tragédie. Vždycky mám možnost výběru jak volno strávit. Je ale možný, že jsem z hlediska volnýho času náročnější, aktivnější a výše uvedený věci mě tím pádem neberou.

5. Tohle je úplná uchylárna pro zoufalce. Jinak to nemůžu nazvat. Vždyť když vidíte v parku člověka, jak si honí, tak řeknete - hele úchyl. No a tady je to stejný, akorát sedí doma za monitorem a snímá ho kamera. Kdo má exhibicionistický sklony, budiž, lepší než v tom parku. Jestli má někdo zájem se na něj dívat...Když budu chtít babu, tak si najdu v reálu nebo případně to naznačím tady, o co mi jde a pak se uvidí. Posílat si fotky svojeho pé*a a ku*dy - no nevím. Už to úplně postrádá to, čím má sex být. Vyjádřením svých citů k druhému...No, abych tu nebyl za nějakýho puritána vodněkud z Marsu. Samo na péčko se jako každej chlap rád podívám, ale mám s tím jeden problém (jako každej chlap). Většinou po chvíli koukání začnu být děsně nadrženej :) Nejlepší je se dívat ve dvou. A nemyslím tím s kámošem :)
Vložil: srolovanej_koberec ¤


Komentáře (4):
  • 14.12.2008 21:51:53, srolovanej_koberec

    Pro aeshu: Obávám se, že na to množství tvých kamarádů by ani dvd půjčovna nestačila ! Jedině se dívat nějak skupinově...dývko je za 4 pětky, tak každej pětku a minimálně měsíc máš každej den co dělat...:)

  • 14.12.2008 13:29:05, lambik13

    koukám,že ses teda rozjel a vzal sis to pěkně na paškál :-D! Souhlasím,že je spoustu na těchto místech úchylů a podobných individualit..,ale jeto po celém světě a snad ještě horší a horší,docela často se člověk dočítá,jak spousta nězletilých podávaj intimní info o sobě apod.,to je pak pro úchyly rájem...!!!
    Ale nebudu zapírat,že na chat nechodím,občas zajdu,proč ne...nejvíc mě potěší,když tam třeba narazím na krajánka a člověk prohodí pár slov...tak svým způsobem člověk pokecá :)
    No čtu si to až nyní,tento Tvůj článek :-)...a tak když to tu tak popisuješ... o fotkách atak... a mě se dostal minulou neděli do ruky zrovna foťák a člověk prostě"blbnul"...beru to jako srandu a recesi,nikoho jsem tím nechtěl pohoršovat :-),koneckonců...žádný detajly jsem nefotil taxe nemusím cítit provinile :-D

  • 13.12.2008 09:21:17, Aesha2006

    ...tož to já bych se klidně dívala na péčko s kamarádem! :D