Jako děckááá.. mám to. Je to doma. Bílý černě potištěný papír ležící na mém stole se na mě krásně usmívá a říká mi tím: "Luccinko, zkoušku dospělosti máš za sebou!!!!! O jééé, jak ty jsi šikovná.., o jééé jak si jím tam vytřela zrak svou inteligencí a intelektuálem.., o jééé jak krásně zabral tvůj svůdný úsměv... "  
O jéééjej, no sakra? Tolik smíchu a 4 z eka a účta? Ale není se čemu divit. Nikdy jsem se to neučila, nikdy jsem to nechápala a nikdy jsem se to ani za mák nesnažila pochopit... Hlavní je přeci to, že tě mám ty má maturitko posraná.. :D a teď - teď když si zpětně čtu ty mé statusy přes ten velevážený svatý týden, jenž jsem prožila jako velice příjemné týdenní prázdniny plných zážitků a smíchu - směji se. Kdybych jen tušila, že si vyberu pouze otázky, které jsem si přečetla, které jsem se alespoň snažila pochopit.. - neuvěřila bych jaké jsem dítě štěstěny. Ačkoliv mé výsledky nejsou nějak bravůrné, jsem spokojená.

Teď už si jen budu užívat dospělosti ----> světe smiř se s tím, jsem volnááá a budu páchat činy nečiny.. :-) napsal/a: ssemmy 20:57 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář