Něco je špatně..   20.Prosinec 2008


Ano, .. něco je špatně. Ačkoliv se snažím sebevíce, mám divný pocit. Intuitivně se zamýšlím, co se děje, ale nepřícházím tomu na kloub. Jsem zmatená. Smutná. Ano - zmatenost a smutek to je přesně to, co teď momentálně prožívám. Jsem z toho všeho špatná. Nic se nedaří. Po zdravotní, pracovní, osobní i imtimní stránce se všechno sere. Ta návaznost mi konečně dává smysl. Je to jako domeček z karet. Jedna spadne a padá i ostatní. Mám špatně postavený základ svého života. Musím se z toho vyhrabat a začít z cela znova. Momentálně je pro mě prioritní zdraví. Mít zánět středouší a nosohltanu, dlabat antibiotika a být po nich omámená není zase tak příjemné, jak jsem zprvu předvídala. Chci mezi lidi. Chci se bavit, zajít si na panáka, pokecat a nebýt připoutaná na počítači, abych se mohla domlouvat s okolním světem. Tak moc si chci užívat života. Všechno se člověku odvíjí na zdraví. Všechno. Práce - když je někomu špatně, nemůže pracovat a když ano, neodvádí 100% své práce, jako obvykle. Vztahy - ne lásko, nebudem raději spolu, nechci ať to chytneš. Krom toho si určitě umíte představit, jak jsem asi příjemná, když jsem zrovna nemocná. Přátelství? - jediné přátelé, které jsem kdy v životě měla jsem vyměnila za práci a stali se mými známými na které si pomalu ani čas neudělám. Jediné přátelé mám v práci, ale ti jsou taky tak pracovně vytíženi, že ani jim se nemůžu vyzpovídávat z různých životních strastí, které mi osud připravil.
Chci všechno změnit k dobrému. Takže malá rada na závěr: Zdraví je přednější, než cokoliv jiného. Bez zdraví jsme nahraní a nic není takové, jaké bysme chtěli aby bylo. Zdraví je prioritní část našeho domečku z karet. Jestli nebude zdraví silné, vše se zboří.
Takže si jdu uvařit čaj, oloupat pomeranč a lehnout si daleko od počítače, který mi vybijí baterky.
Adios napsal/a: ssemmy 12:14 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Luccinka 20.12.2008 18:07:32

V rodinném kruhu.. to sedí.. no ale zdravá už musím konečně být.. A pak zajdem na panáka.. slibuju ;c)


Uploader 20.12.2008 15:34:33

Ano, máš pravdu, zdraví je sice fajn ale nemoc je ještě horší. Všechno jednou odezní, jen musí být člověk trpělivý, a z jiné stránky je není nemoc na škodu, zase strávíš více času v rodinném kruhu, tak rada na závěr, hodně manadarinek, pomerančů, všeho ovoce, hodně čajů a na Nový rok budeš jedna z nejzdravějších lidí na planetě