Ticho po pěšině.. ;c)   25.Květen 2008


Dneska ráno jsem se probudila. Tížil mě divný pocit. Pocit, že za 4 dny maturuju a ještě jsem se na to ani pořádně nepodívala.
 7:15 jsem tedy už byla vzhůru a co teď. Co já jen budu dělat. Rozhodně jsem neměla v plánu se učit, tak jsem šla udělat snídani celé rodině. Pak? Pak jsem šla s tím mým malým bílým prťavým psem ven, kdy jsem se asi po 20 min vrátila domů s hnědým špinavým prťavým psem. Co se dělo potom? Hodinu jsem si povídala s mámou. A co se děje teď? Nic... Vlastně ano. Uvažuju. Uvažuju nad tím, zda na to skočit, pořádně si dát do těla - tedy do mozku, řádně se drtit, až mi potečou slzy, protože na ně nebude v hlavě místo, - anebo? ---->Dělat milion jiných krásnějších věcí neužitečných vůči mé maturitě..
Tak a teď babo raď.. napsal/a: ssemmy 09:19 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Luccinka 25.05.2008 10:18:10

Při představě, že to zvládlo celé Zetko - ti kteří školu navštěvovali méně častěji než nějakou hospůdku, tak se nebojím.. ačkoliv - jiný obor, jiný přístup profesorů, jiné otázky.. - nechám se překvapit, co mi řeknou holky v pondělí. Jestli řeknou, že je to těžké jako blázen, tak se budu drtit. Zatím si udělám hezkou neděli..


MISANkAa 25.05.2008 09:31:28

Tot otazka...:D ale...pri predstave ,ze 4 dny a mam na tak dlouho pokoj...bych se do toho asi ^nadsene^pustila..i kdyz...heh,mas pravdu - babo rad...:P