09.Listopad 2008

Chlapík na velbloudovi v sombréru. Čéče to je síla. Jak to vidím, mám chuť shodit křížek z kruku a skočit. Skočit po něm. Ale to slušné dívky nedělají, škoda.

Chlapík má nového velblouda, jak se asi jmenuje. Bude mít chlapácké jméno. Jako chlapík, chlap co na něm rajtuje. Kurňa, to jeho sombréro mě rajcuje. Škoda, že jsem slušná holka.

Zase ten chlápek, kolik mu je? Určitě je větší, silnější a vyspělejší než ta kuřata od nás. Můžou mít slušné holky tajemství? asi ne, škoda.

"Ola!", skromně klopím oči. Sombréro seskočilo z velblouda. Koukám do země a jdu. Ten dvouhrbec smrdí, ten trojnožec mi voní. Klepou se mi kolena. Koukla by se na něj slušná holka? Asi jo, já koukám. A tak jdeme.

...

Je tma. Zavřely se za mnou dveře. Takhle jsem to nechtěla, todle se slušným holkám nestává. Ztratila jsem křížek. Ležím na zemi a bulím. Sukni mám od krve, tělo mne bolí a mám obavy, že todle bude mít následky. Nenávidím ho.. Já o velbloudovi a velbloud za vraty.. Vstávám ze země, spocené vlasy mám od hlíny a krev teče dál. "Do hajzlu", už nejsem slušná holka a řeknu to celému světu. Nesnáším, když vám homosexuál dá naději a urazí se při první nabídce sexu se ženou. A ještě více nesnáším, když má na zahrádce kaktusy a žádné osvětlení.

Budu slušná holka, co má tajemství a jediný fyzický kontakt který měla, měl na svědomí kaktus.

 
Autor: stepila.jeptiska v 20:27 |


Komentáře (0):