16.Leden 2008
Otakar Vodička

Otakar Vodička

Narozen: 3. 12. 1978 v Praze

Výška: 175 cm

Váha: 85 kg

Tuk: 28%

BMI: 27

Zdatnost: podprůměrná

Motto: Vyhraju zápas!

Email: ota.vodicka@stream.cz

Vydírání, podvod, krádež, loupežné přepadení, podvod, ublížení na zdraví… to je citace z trestního rejstříku původně střed oškolsky vystudovaného kuchaře. Odseděl si natvrdo pět let ve věznici ve Valdicích. Po návratu z lochu se přestal stýkat se starou partou a nyní se snaží, aby se úvodní seznam už nerozšířil o žádnou položku. Žije sám, věnuje se své profesi a touží u spět jako zápasník MMA.


Kategorie: peklo s Landou | vložil: stimpy07 ¤


Komentáře (6):
  • 27.04.2014 11:00:25, Vlasta

    ..No chvilku mi trvalo než jsem narazil na tenhle blog, ale jsem tu abych o našem Otíkovi taky napsal pár řádků.. Nachází se opravdu na ostrově Koh Phangan v Thajsku, myslím že už něco přes tři roky, možná déle a na popularitu si stěžovat nemůže, bohužel negativní.. Okradl, respektive podvedl tam spoustu lidí, včetně těch, kteří přijeli na dovolenou z Česka.. A včetně mě.. Hospodu U Švejka tam opravdu měl, po tom co jsme tam přijeli na dovolenou,tak nás ukecal aby jsme se stali jeho partnery, za cca 250 000,- Bathů asi 200 000,- korun Českých, který potřeboval na zamáznutí jiného dluhu a aby ho majitel tý nemovitosti nevykop.. Hospoda skončila, Otíka vykopli z najmu i z toho kde dlouhou dobu bydlel.. Dlužil na bydlení okolo 100 000,- Bht a momentálně bydlí u jistého Charlieho z Jihoafrické republiky, který mu nevím proč poskytl azyl.. Před mym odjezdem však došlo k tomu, že stále sliboval,peníze vrátím, za 14 dní mi přijdou velký prachy z Čech a takhle se to táhlo stále dokola až jednoho dne došla moje jinak skoro bezedná a seřezal jsem ho klackem jak prašivýho psa.. Jeho dřívější, že má policajty na svoji straně, bohužel pro něj vzalo za svý :) ..V tý době jsme měli otevřenou kavárnu a pár lidí za mnou přijelo se zeptat jestli jsem to já, kdo ho zbil klackem, a byli mezi nima i údajně podplacený policajti.. Od tý doby chodili ke mě na kafe :) Pokud by měl někdo zájem o fotky a info o pan Vodičkovi, tak je tu můj email .. ego77@seznam.cz .. Už jsem kontaktoval i Policii ČR ,ale pochybuju že si tam pro něj pojedou.. Přede mnou okradl lidi z Česka, kteří mu hospodu U Švejka vybavily a pak je zastrašováním donutil Ostrov opustit.. A zde je kontaktní email na šikovnýho kluka ze Slovenska, kterej tam seriozně podniká a bohužel i on má s tímhle podvraťákem špatnou zkušenost ... www.safariboat.info ..... Zatím čus a ať těch podvedených není už víc ..

  • 30.09.2012 02:06:07, aleš

    Pavle ota se ted važně nachazi v thajsku?? =)

  • 21.04.2012 13:35:53, Pavel

    Tak bych rád přidal i svoji zkušenost s panem Vodičkou. V současnosti pobývá na ostrově Koh Phangan v Thajsku a otevřel si tam malou českou hospodu se jménem U Švejka. Podařilo se mu okopírovat vše z hospody U Švejka v Praze. Rádi bychom varovali všechny návštěvníky ostrova před tímto podvodníkem a zlodějem. Jedno mu musíme přiznat je skvělý v přesvědčování a jako herec by obstán i v Národním divadle. Varujeme všechny nikdy mu nic nepůjčujte a nevěřte mu ani slovo. Půjčené věci nebo nedej bože peníze Vám nikdy nevrátí!
    Kriminálník zůstane kriminálníkem a zloděj zůstane zlodějem a to platí i na nádherném tropickém ostrově, který tento podvodník počtu svou návštěvou.

  • 25.08.2011 09:51:06, xXx

    Věřte lidi,že na každý prase se voda vaří a i na něj dřív nebo později dojde.Svojí nenažraností způsobil tolika lidem problémy, že až se mu to začne vracet možná raději skočí pod vlak. I když si teď někde za hranicema připadá, že je ,, v klídku ", nevěřím, že ani takovej hajzl bezpáteřní jako je on má klidný spaní. to je jen začátek

  • 12.05.2011 10:53:15, Martin

    Svatá provda.že pan Vodička je totální úlet.Ještě jsem nepotkal nikoho koho by neokradl.Snad jen u mně se mu to nepodařilo.Nechápu jak takoví hubě někdo věří ty kydy.

  • 20.05.2010 16:44:55, Tomas

    Otakar Vodička je pěknej hajzl a podvodník, pozor na něj. Kromětoho takovej tlustej chudák by měl nejdřív místo pozování něco ukázat a ne kecat jak by chtěl zápasit v MMA. Bude potřebovat víc, než jen tetování ala Tyson.