15.Září 2008,23:18
Tůůůůůůůd, tůůůůůůd,tůůůůůůůd. Sekretariát ČSOB u telefonu Hlaváčová, jak vám mohu pomoci.
Dooobrýýýý dééééén, celýýýýýý dééééééén...hi hi hi.
Dobrý den. Kdo volá a jaké máte přání.
Tady superman, já volám a měl bych velké přání, chtěl bych poznat jaké je to milování.
Prosím?
To nic to byl vtip.
Nechte si ty nejapné vtípky a laskavě mi vysvětlete, co chcete.
Já volám kvůli tomu volnému fleku na toho říďu a jenom bych se jako chtěl zeptat , kdy u vás mám nastoupit.
Prosím?
Ne to nemusíte prosit, to já jako příjdu i bez toho, jenom by mě zajímalo jako jestli mám přijít hned jak mě odsuď pustí, nebo jestli si pak můžu ještě chvíli třeba doma dáchnout, i když teda žádnej domov nemám. Což mi jako připomíná, že by jste mohli navalit nějakou tu zálohu ne?
Jste normální?
No právě, že nejsem, proto jsem tady zavřenej, ale už brzo mě pustí a tak jsem si řekl, že se obětuju a budu vám šéfovat, jo a nebuďte drzá nebo si zbalte svoje saky paky a máte padáka. A vlastně co ti vykám, když už su skoro ten ředitel, koukej se chovat slušně dívenko a doufám, že ti není víc než dvacet pět jinak se zbal a vypadni, uvolni místo pro mou novou sexy sekretářku, kterou budu ojíždět od rána do večera...
tů, tů , tů, tů, tů, tů , tů
Haló
tů, tů, tů, tů, tů, tů
No a pak že já jsem blázen a ona mi začne z ničeho nic tůtat do telefonu, to ti příjde normální ty jedna huso?
tů, tů, tů, tů, tů
No dobře na poprvý to bylo vtipný, ale jak teď už se moc nesměju, vlastně vůbec.
tů, tů, tů , tů, tů , tů
Jo takhle ono to vypadlo? Teda člověk za to platí takový prachy a ono si to jen tak uprostřed důležitýho hovoru, kdy jde o celou mojí kariéru, která ještě ani nezačala vypadne.
A já bych hned obviňoval chudáka paní..ehm teda mladou sexy slečnu sekretářku.
Neva zavolám znova.
Tůůůůůůůůůd, tůůůůůůůůd, tůůůůůůůd
Sekretariát ČSOB u telefonu Hlaváčová
Poslouchej ty skopová hlavo, ono nám to hele vypadlo. Jsi si toho ani nevšimla co, určitě jsi jak kráva myslela, že si z tebe dělám prdel a tůtám co? A ono to bylo normálně úplně vypadlý.
tů, tů. tů. tů, tů, tů, tů
Kurva už zase, ale už mě to sere ti povídám. Víš kolik mě ten telefon stojí? No vlastně nic, ale kdyby mě stál tak to bych vám ho teď běžel narvat do prdele. To je kšuntovskej operátor tohle, nekvalitní spojení hrůza. No nic zavolám znova.
Tůůůůůůůůd, tůůůůůůůd, tůůůůůůůůd
Sekretariát ČSOB u telefonu Hlaváčová.
Hele ty? Nám to furt padá viď? Počkej bručoun by ti něco rád k tomu řekl. Ná vem si to ty pako.
Brum, Brum, Brum brum brum, Brum brum bruuuum brum brum, brum, brum brum brum brum
tů, tů, tů, tů, tů, tů
Ty jsi ale hovád viď, teď jsi jí vyplašil. To je těma dvouma brum navíc co si udělal, proč to děláš? Brum. Jo aha proto. No neva brnkneme tam znova, proč nakonec ne, když je to zadarmo.
Tůůůůůůůůd, tůůůůůůůůd, tůůůůůůůůd
Sekretariát ČSOB u telefonu Hlaváčová,
Já se moc omlouvám za mého kolegu on to nemá v hlavě v pořádku, ale Hučoun říká, že by se za něj rád omluvil.
Hůůůů, Hůůůů, Hůůůůůůůůůůůůůů
tů, tů, tů, tů, tů, tů, tů, tů, tů
Ty jsi stejný pako jako Bručoun. Takhle to místo ředitele asi dost těžko dostanu, když jste všichni blázni. Víte co vypadněte pryč všichni...jo i ty Pískloune. Do padesátice všeho dobrého jak se říká.
Tůůůůůůůůůůůůd, Tůůůůůůůůůd, Tůůůůůůůůůd
Poslouchej ty kreténe z toho blázince, mě nikdo srát nebude, ještě jednou mi sem skus zavolat a já ti narvu ten telefon do prdele takovou silou, že ti z toho praskne čurák.
Prosím, já volám kvůli tomu abych zjistil stav svého účtu, mohu prosím vědět, kam jsem se to dovolal? ( opravdový klient ČSOB, tedy bývalý opravdový klient... po tomto incidentu sekretářka dostala vyhazov a já? já jsem hold měl jenom tu smůlu, že jsem se jí nedovolal a nakonec se ukázalo, že to byla smůla pro ní, co z toho vyplývá..nikdy neser blázna)
No nic vypadá to, že pozice ředitele ČSOB je pro mě navždy uzavřená. Ale už se rýsuje plán B. Zítra si najdu bohatou holku, díky který si o slovu práce, budu moc nechat jenom zdát. Hon na milionářku začíná. Pokračování příště
 
kategorie: Deníček mého skromného já | vložil: superman26 ¤


1 Komentáře:


  • 18.09.2008 03:18:43, Tester0609

    a co jim takhle poslat sivicko? s tvyma bohatyma zkusenostma,jsi jasny kandidat.......ale nezapomen....ma to byt na jednu A4