08.Září 2008,22:10
  •  Jmenuji se Honza Bukovský a je mi 15 let.Jednou jsme se v létě s kamarády nudily a proto jsme se rozhodli, že si zahrajeme nějakou hru. Bylonás pět. Já, Radek, Ivan, Rosťa a Lenka, jediná holka v naší partě a zároveň taky nejblbější člen,protože to byla blondýnka. Rozhodli jsme se tedy, že si zahrajeme na schovávanou. Tak začínáme, říkám avšichni jsme se schovali. Po třech hodinách nám společně došlo, že když se všichni schováme, tak nás nebudenikdo hledat. Jenže co teď, jeden z nás bude muset pikat.A tak jsem se rozhodl, že pykat je příbuznéke slovu píča a tak pykala Lenka. Ta tedy začala pykat. Jedna,dva, deset, osm. Ty píčo, jak to počítáš,zařval jsem na ní a rozmlátil jsem jí držku. Poté co jsem jí na papírek napsal, jak má čísla říkat zasebou, jsem jí pro jistotu rozmlátil držku ještě jednou. Lenka si tedystoupla ke stromu a začala opět počítat.Jedna, čárka, dvě, čárka, tři, čárka. To už mě tak nasralo, že jsemna ní vyletěl a tu držku jsem jí takrozflákal, že už nemohla mluvit, tudíž ani pykat. Dobrá, říkám, je tady někdo, kdo umí počítat do dvaceti? Já,přihlásil se Radek a začal. Pyki, pyki, jedna, pyki, pyki dvě, pyki, pyki na babu tři, pyki, pyki čtyři. No do píči,to už na mě bylo doopravdy moc. Rozeběhnul jsem se za ním a rozmlátil jsem mu hlavu šutrem, čurákovyjednomu. Pyki, pyki na babu, už nehraješ, protože jsi mrtvej, ha.Všichni zůstali udiveně koukat, ale já jsemje uklidnil slovy, nebojte se, sejdeme se s tím čurákem v pekle.To všechny velmi uklidnilo, až na Lenku,ale ta bohudík nemohla mluvit. Dáme jointa a pokračujeme, říkám.Ne děkuji, odpovídá Ivan, já marihuanunekouřím. Tak si vyliž prdel, říkám mu. V životě by mě nenapadlo, že to ten idiot vezme vážně. On si faktzačal lízat prdel. Už ani nevím, jak se mu to tenkrát podařilo, asichodil na jógu nebo co. Ale co, z Rosťoujsme mu nevěnovali pozornost a zapálili jsme špeka. Řeknu vám, byl to hustej model. Skung z Holandska.Totálně nás to domrdalo, ale chtěli jsme, aby to vyzkoušel i Ivan.Tak jsme ho chytili, otevřeli jsme mudržku, ucpali jsme mu nos a on si natáhnul. Bohužel ho to na místězabilo. No co se dá dělat. A tak jsmezačali hrát ve dvou. Pro bezpečnost celé hry, jsem začal pikat já. I když po tom jointu to šlo docela dosttěžko. Rosťa byl taky v píči, ale nedával to na sobě znát. A čím víc to na sobě nedával znát, tím víc byl vprdeli. A tak se šel schovat. Napočítal jsem jen tak tak do dvaceti a šel jsem ho hledat. Bohužel Rosťu užnikdy nikdo nenašel. A já, si teď hledám nové kamarády, aby jsme spolu mohli hrát na SCHOVÁVANOU.

·              

·                                                         Co se stalo z Lenkou?

·             Poté co jsem rozmlátil Radkovy hlavušutrem, Lenka utekla a vydala se vše oznámit policii. Utíkala

·             velmi rychle až doběhla přímo předpolicejní stanici. Už jí stačilo přeběhnout pouze silnici a mohla

·             vše řádně oznámit. Rozutíkala se tedy přezsilnici a už, už by tam byla, když v tom jí srazilo auto.

·             Lenka však stále měla sílu vstát, vstala zezemě a však v tu chvíli do ní to auto narazilo ještě jednou

·             a ještě a jeětě a ještě. Promiňte nechaljsem se trochu unýst, No skrátka v tom autě seděl muj strejda

·             Ivan, kterého právě propustili z blázince.Během té doby co byl propuštěný, už stačil zabít čtyři lidi,

·             zajet pár zvířátek, znásilnit nikolikmalých děvčátek před školou a nakonec ještě srazit tuhle čubku.

·             Dříve však nežli k němu stačila doběhnoupolicie, naložil strejda Lenku do auta a ujel s ní pryč. Kousek

·             za městem s milou Lenkou zajel do Lesa.Lenka ještě stále z posledních sil žila, ale doopravdy z posledních.

·             Strejda jí vytáhnul z auta, položil si jína zem, strčil jí čuráka do huby a v tom nejlepším jí uříznul hlavu.

·             Teda řeknu vám, to musela bejt kuřba.Zbytek těla strejda rozkrájel na malinkaté kousíčky a snědl ho

·             z houskama, stejně tak jako později jejíhlavu. O několik dní později strejdu opět chytili a zavřeli ho

·             zpátky do blázince, tentokrát ovšem už nadoživotí. Ale jinak strejda je hroznej dobrák, neublížil by ani

·             mouše. Nevěříte?????????? Tak jen počkejte,třeba se mu podaří utýct a první koho navštíví bude třeba

·             zrovnavy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha ha ha ha ha ha haha........................................
 
 
kategorie: Podivuhodné příběhy | vložil: superman26 ¤


0 Komentáře: