ta-xik
Zakládám si na tom, že články na tomhle blogu jsou autorské. Nerad kopíruji.
 

5 způsobů jak na smrt, radši berte s nadhledem

 

5 způsobů jak zemřít.

  1. První způsob bych označil za klasické sebevraždy. Takže máte-li po ruce nůž, lano, léky v kombinaci s alkoholem, igelitový pytlík, vlakový přejezd, vysoký most, hluboký rybník a podobně, je volba jistá.

  2. Tzv. Psychická smrt. Po nedávném vysvědčení ji mnoho mladých lidí zná. Rodiče zakáží nerdům počítač a televizi, bohémům chodit ven, pejskařům zaškrtí psa, cyklistům zničí kolo a pečovatelům odpojí babičky. Udělají cokoliv jen abyste byly na dně. Stačí jen donést nějakou nedostatečnou na vysvědčení, nebo je podobně zklamat. Psychická smrt většinou předchází smrti opravdové.

  3. U tohoto bodu to bude težší. Pokud máte dost odvahy můžete na sebe třeba zavolat zabijáka, nebo dle mého oblíbeného způsobu na sebe nechat spadnou most. Jak to provést nechám na vás.

  4. Velmi zajímavá je též smrt na veřejnosti. Její stoupenci se často vydávají za fotbalové fanoušky, nebo za členy různých fašistických hnutí. Také se často snaží vyvolat dojem duševně chorých lidí.

  5. Nejkurióznější výčet smrtí jsem si nechal nakonec. Pokusit se zastavit jedoucí auto vlastním tělem, sníst více než 20 kg prošlé játrové paštiky, zabodnout si nůžky do oka a v důsledku toho spadnout na stojící tyč, načež na ní zemřete hlady, nebo třeba se domnívat, že přežijete pád z 434 poschodí luxusního hotelu jen proto, že máte zlatou kreditní kartu.