ta-xik
Zakládám si na tom, že články na tomhle blogu jsou autorské. Nerad kopíruji.
 

Ženy-muži-Můůžové

Ženy - Ráno vstanou o nějakou tu půlhodinku dřív, aby se stihli nalíčit a připravit. Načešou si vlasy a vyrazí do školy/práce. Během školy/práce proberou s kamoškama kluky od vedle, nové oblečení, make up apod. Po škole/práci jdou do města nakupovat, respektive projít veškerý obchody, s účelem si nic nekoupit, ale mít přehled. Přijdou domů k večeru, neboť se ještě zakecali s kamoškou, sednou si nad časák a čtou si. Večer zkouknou pravidelnou dávku emocí a jdou spát.
Muži - Ráno vstanou o nějakou tu půlhodinku později. Rychle se kouknou do zrdcadla a vypadnou z baráku. Během školy/práce proberou veškerý holky v okolí, nový auta, apod. Po škole/práci jdou na fotbal, nebo s kámošama na "jedno" z kterýho se stanou dvě, tři, čtyři, až přijdou domů kolem desáté. Kouknou se na něco v kompu a jdou spát.
Můůůžové - Ráno vstanou přesně, upraví se, mrknou na sebe v zrdcadle a vyjdou z domu. Ve škole/práci se baví s kamoškama o make upu, a s kým se zase vyspal brad pitt. Po cestě domů fandí klukům na fotbale, a když přijde domů tak ho z toho fotbalu táák bolí nohy, že si musí lehnout. Večer se s ségrou kouknou na pravidelnou dávku emocí, a jdou zcela vyčerpaní spát.