Byla jednou jedna blonďatá holčička a ta se skamarádila s jedním milým chlapečkem.Trávili spolu spoustu času,pořád si povídali a smáli se.Chlapečkovi se holčička moc líbila,ale holčička měla jinýho chlapečka, tak si chlapeček řekl, že na holčičku počká. Holčička sice byla se svým chlapečkem šťastná, ale on ji opustil pro holčičku co miloval. Když se to chlapeček dozvěděl, neváhal a hned dával holčičce najevo co cítí.Holčička se zalekla a i po krásném týdnu stráveném s ním mu řekla, že ho bere jako kamaráda, protože nevěděla co má očekávat co cítit....byla zmatená! Chlapeček byl smutný, ale řekl si že se nevzdá. A dobře udělal! Holčička byla jednou sama doma a moc si přála aby byl chlapeček u ní. Napsala mu psaníčko, aby za ní přijel. Holčička se moc těšila ža chlapeček přijede a měla taky proč! Chlapeček s holčičkou se mzlíkovali celou noc a v tu chvíli si holčika uvědomila jak je jí s chlapečkem dobře a jak jí na něm záleží. Od té noci jsou spolu už měsíc a holčička je nejšťastnější holčičkou na světě.Holčička s chlapečkem se mají rádi a záleží jim na sobě...což je hlavní!!!!!

 

MILÁČKU MŮJ,MÁM TĚ MOC RÁDA A STRAŠNĚ MI NA TOBĚ ZÁLEŽÍ A TY TO VÍŠ! CHCI S TEBOU BÝT CO NEJDÝL TO PŮJDE I PŘES VŠECHNO CO SE STANE !!!SEŠ MOJE VŠECHNO A NEMŮŽU TĚ JEN TAK ZTRATIT!!! TY VÍŠ ŽE TO NEBUDEŠ MÍT JEN TAK JEDNODUCHÝ.....................

       Byla jednou jedna blonďatá holčička a ta se seznámila s jedním milým chlapečkem.Skamarádiasu a pořád si povídali. Chlapečkovi se holčička moc líbila,ale holčička měla jinýho chlapečka, tak si chlapeček řekl že na holčičku počká. Holčička byla šťastná s tím svým chlapečkem,ale on ji opustil pro holčičku  co miloval.Tak holčička byla sama! Chlapeček to zjistil a hned dával holčičce najevo co cítí. Holčička sea a i po krásném týdnu stráveném s chlapečkem mu řekla že ho bere jako kamaráda,protože nevěděla co očekávat a

 co cítit! Chlapeček byl smutný,ale holčičky se nevzdal..! A udělala dobře! Jednou byla holčička sama doma a moc chtěla aby u ní chlapeček byl. Holčička napsala chlapečkovi psaníčko aby za ní přijel. Holčička se moc těšila a měla taky proč.Holčička s chlapečkem se mazlíkovali celou noc a v tu chvíli holčička pochopila jak jí na chlapečkovi záleží a jak je ráda, že chlapeček čekal na její srdíčko a nevzdal se!Od té noci jsou spolu už  měsíc a holčička je nejšťastnější holčičkou na světě a je moc ráda že chlapečka má….a chlapeček je rád že má holčičku! Oba se mají moc rádi a záleží jím na sobě,což je to nejdůležitější…….:-)

nou jedna blonďatá holčička a ta se seznámila s jedním milým chlapečkem.Skamarádili se, trávili spolu hodně času a pořád si povídali. Chlapečkovi se holčička moc líbila,ale holčička měla jinýho chlapečka, tak si chlapeček řekl že na holčičku počká. Holčička byla šťastná s tím svým chlapečkem,ale on ji opustil pro holčičku  co miloval.Tak holčička byla sama! Chlapeček to zjistil a hned dával holčičce najevo co cítí. Holčička se zalekla a i po krásném týdnu stráveném s chlapečkem mu řekla že ho bere jako kamaráda,protože nevěděla co očekávat a co cítit! Chlapeček byl smutný,ale holčičky se nevzdal..! A udělala dobře! Jednou byla holčička sama doma a moc chtěla aby u ní chlapeček byl. Holčička napsala chlapečkovi psaníčko aby za ní přijel. Holčička se moc těšila a měla taky proč.Holčička s chlapečkem se mazlíkovali celou noc a v tu chvíli holčička pochopila jak jí na chlapečkovi záleží a jak je ráda, že chlapeček čekal na její srdíčko a nevzdal se!Od té noci jsou spolu už  měsíc a holčička je nejšťastnější holčičkou na světě a je moc ráda že chlapečka má….a chlapeček je rád že má holčičku! Oba se mají moc rádi a záleží jím na sobě,což je to nejdůležitější…….:-)

napsal/a: tesica 16:12 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář