02.Září 2009,19:37

proč vzpomínám,proč na tykrásné chvíle,proč se přitom usmívám,ale v očích mě pálí slzy??pročjsme byli od sebe vzdáleny míle??co nás rozdělilo??

vzdálenostnebo to co mi nechceš říct) Proč vše skončilo??vždyt krásně nám bylo,tyjsi mě miloval,život by si za mě dal,za ženu jsi mě vzal...

Takse ptám znova proč jsi nebojoval??proč ses táty bál,proč si na okolídal,proč si nedal na cit,na srdce,na naši lásku,naše štěstí??

Pročptám se znova,sama sebe,a přitom myslím na tebe..proč si slaboch,pročsi něco udělat nechtěl a ani si nemoch?proč si nechtěl náš vztahzachránit,jen mi po tom všem krásném,potom všem co jsem ti dala,co jsemspolu zažily ¨,jak si mohl jen napsat sms,která byla jen lež??!!

pročjsi všechno krásné na tisíce kousků rozbil,celý svět se mizhroutil,proč si zničil naši lásku,naše štestí,proč si změnil nášživot....proč jsi změnil mě,nejsem jaká jsem byla,zvážněla jsem,vše mitě připomíná...je mi smutno,dosáhla jsem až na dno,stejně tě mám stáleráda a to moc,ikdyž je to už půl rok,co si mě nechal samotnou,proč jsimi lhal,že mě miluješ,že jsem tvé štěstí,že si mě chceš vzít,že bezvýšky se obejdeš,ale beze mě si nic...

To už se nikdy nedovím,jen co vím,že to byla jen lež

 
kategorie: básničky
vložil: theyaers
Permalink ¤


0 Komentáře: