30.Srpen 2009,20:16
1ajs
2bkt
3clu
4dmv
5enw
6fox
7gpy
8hqz
9ir 
* háčky a čárky se ruší


Návod:Sečtemehodnoty všech písmen v našem jméně (hodnoty písmen zjistíme v tabulce).Pokud nám vyjde dvojciferné číslo, jeho cifry mezi sebou znovu sečteme.Sčítáme tak dlouho, dokud nevyjde číslo od 1 do 9.
Příklad:KateřinaNováčková
  2+1+2+5+9+9+5+1+5+6+4+1+3+2+6+4+1

=

66=6+6=12=1+2=3

Výsledky:
1Podtímto číslem se skrývá opravdová osobnost. Na co sáhneš, to se tipodaří. Všechny nástrahy, které ti klade život v pohodě překonáš.Sebevětší problémy se ti daří zvládat s naprostým klidem. Nic sinenecháš líbit, ale přitom nikoho neurážíš. Jediným nedostatkem jepocit vlastní nadřazenosti, který ale můžeš snadno překonat.
2Neobvyklé.Pod tímto číslem se skrývá rozpolcená osobnost, člověk dvojí tváře. Sámsi neuvědomuješ, kdo vlastně jsi, kam patříš a ani dost dobře nevíš,kam směřuješ. Měl by si s tím něco dělat, protože to pociťuje tvé okolía tví přátelé nevědí, jak se k tobě mají chovat, protože na stejnésituace reaguješ stále jinak.
3Aťse ti cokoli podaří - a toho je opravdu hodně, nikdy s tím nejsi zcelaspokojen. Máš pocit, že nikdy nemůže být vše v pořádku. Ostatní na tvémmístě by skákali radostí. Snaž se radovat z každodenních maličkostí auvidíš, že najednou si budeš připadat šťastnější. Svým chováním bysmohl pomoci svému okolí - vždy a všude je dobré mít v kolektivunesmrtelného optimistu - proč bys to nemohl být právě ty?
4Mělbys trochu jít do sebe. Tvým problémem je lenost. Máš v sobě mnohoskrytých schopností, ale děláš obrovskou chybu, že je nedáš najevo. Tvéokolí si o tobě určitě myslí něco zcela jiného. Ty jsi jiný, stačí sejen trochu otevřít lidem a nebránit se hlubším kontaktům. Pokud se tito podaří, uvidíš mnoho věcí, které jsi nikdy neviděl.
5Jé,měl by ses trošku uklidnit, jsi příliš výbušný. Ničís si tím své zdravía otravuješ své okolí. Snaž se dívat na svět trošku s nadhledem. I kdyžživot není jednoduchý, je to tak trochu hra a tím by ses měl řídit. Nicnení tak vážné, jak si myslíš. I ty nejsložitější věci jsou vlastněvelmi jednoduché. Stačí jen napočítat do deseti a všechno hravězvládneš.
6Podčíslem šest se skrývá neobyčejně chytrá a bystrá osůbka. Je jasné, žeinteligencí převyšuješ své vrstevníky, ale měl bys s tím zacházetopatrně. Ne každý je zvědavý na to, že ty jsi opravdu moudrý. Neměl bysto tolik dávat najevo, snad jen nenápadně a v rozumné míře. Měl by sisvíc vážit lidí, protože každý je svým způsobem jedinečný.
7Vzbuďse! Vrať se zpět na zem mezi lidi a opusť svůj svět fantazie. Žiješ vrealitě a né v pohádce. Lidé jsou reální, nemůžeš se jim bránit tak, žena ně nebudeš myslet a prostě je vypustíš z hlavy. Dávej si dobrýpozor, ať je neodradíš. Musíš jim dát najevo, že o ně máš zájem.Pamatuj, že bez přátel bys nemohl žít.
8Achto tvoje přehánění a vztahovačnost! Ne každý, kdo vtipkuje nebopomlouvá, nemusí hovořit zrovna o tobě. Veškerá lidksá slova sivztahuješ na sebe a tomu vůbec tak není. V kolektivu jsi oblíben, alelidé ti to nedají moc najevo, protože se bojí, že by sis za tímdomyslel něco jiného a ještě bys byl na ně naštvaný. Takže pozor -nejsi pupek světa!
9Magickádevítka - magická osobnost. Tvé jméno napovídá, že jsi člověk se srdcemna svém místě. Máš talent naslouchat a rozumět lidem. Oni mají pocit,že tobě mohou říct všechno a ty je vyslechneš a ještě jim dobřeporadíš. To je výborné! Snad jen malá připomínka - i ty by ses měl časodčasu někomu vyplakat na rameno - neukážeš tím svou slabost, alenaopak!
 
kategorie: Numerologie
vložil: theyaers
Permalink ¤


0 Komentáře: