30.Srpen 2009,20:21

Dobrou noc chci ti přát,tvé sny bychchtěla znát,sladkou pusinku ti posílat a ve tvé náruči usínat...Bohužel daleko jsi a u mě být nemůžeš,tak kdo mi od mého smutkupomůže???

Mám Tě moc ráda,už nechci být sama.Myslím na Tě moci,chci Tě líbat v noci. Krásnou dobrou noc,Broučku můj,ráno u mně stůj...

Jdoumodre mraky divej se do nebe, ten koho milujes ted mysli na tebe. Divejse na nebe noc co noc, protoze ja broucku miluju te moc!!

Krasnyvecer, dobrou noc, pusinek posilam moc, hezky spinkej hajinkej, jakmedvidek malinkej,zavri ocka at jsi po tme, at se ti zda treba o me!!

Jenaz se setmi,a ja pujdu spat,jen o tobe si necham zdat.A az rano meprobudi tvuj polibek na licko,pak lasko moje,budu vedet,ze ty jsi mojeslunicko.

Kdyz ted vecer v luzkouleham,jenom tebe v mysli mam.Moje srdce nechce spat,chtelo by se stebou smat.V tva nezna ocka pohledet,a spatrit v nich ten tajnysvet.Ten kraj kde laska kvete jen,kde splni se snad kazdy sen.Tamunesla bych te ve spanku a polibky poslala po vanku.

Jaksmutno je mi bez tebe kdyz ukladam se k spanku ja podivam se na nebe averim v tvou hvezdicku jenz hlida tvou hvezdicku, tvou dusicku, tvemameni jenz z tve duse prameni, moji dusicku hladi az tva duse me neznenezne maldi prekrasne svadi, jsi hvezdicka blizkava jenz memu srci siludodava ...... spinkej sladce kvetinko.

Jduspinkat... strasne se tesim na Tvuj polibek! At se Ti zdaji same krasnesny mysacku muj! Miluju Te jak nejvic to jde. Jsem s Tebou strasnestastna, jsi to nejcenejsi co mam..

Sedimvenku koukam na nebe, kazda hvezda kazda slza pripomina mi Tebe, styskase mi moc a moc, tak Ti preji sladke sny a krasnou  dobrou noc..!

Spisladce, uz se nemusis bat, svou lasku chci jen tobe dat. Vzpomen si,nez pujdes spat, ze te ma nekdo moc rad. LASKO MILUJU TE!

SlysimTvuj hlas a jsem v sedmym nebi. Jsi ma jedina laska tady na zemi.Dotknes se me a jsem v raji. Kdyz Te vidim, dech se mi taji. Jsi mevsechno, moc rada Te mam, a proto ted na Tebe vzpominam. Miluju Testrasne moc, preju Ti tim krasnou noc!

TakTi pisu neco malo, aby se Ti hezky spalo. Pisu neco peknyho, at myslisna svyho milyho. Ja zas myslim na Tebe a doufam, ze se ve snu sejdeme.To by byl fakt hezkej sen, kdybych videl Tebe jen a byl blizko Tebe,nejlip u postele. Ci v posteli snad? To bych byl fakt rad...hmm...prejukrasny vlhky sny a uz lasko hezky spi...preju Ti krasnou dobrou noc.MOC TE MILUJU!!! Tvuj broucek :D)

Stale vic a vic chci byt s Tebou.. Mit Te celeho jen pro sebe. Chci citit Tve telo na mema slyset nezna slovicka z Tvych ust. A hlavne citit Te stale u sebe!Nadherne se vyspinkej. Strasne rada bych Te ted polibila a poprala Tidobrou noc a sladke sny..

Miluji Tě lásko moc,přeji krásnou dobrou noc.Chi s Tebou být v noci  i dny,přeji zamilované sny

Noc už vládne krajiné,tvé tvářičky se podobají malině,až půjdeš beruško spát,chtěl bych ti pusinku dát....

Kazdyden, kdyz slunicko jde spat chci ti krasnou dobrou noc prat. At se tizda sladky sen, perinka te hladi jen. Polstar at te netlaci, snad tiprani postaci. Dobrou noc a sladke sny z meho srdce preju ti. Sladkoupusu na spani, do krasneho uspani. Pa milacku a dobrou noc.

Kazdyvecer, kdyz uleham, na koho asi myslivam? Myslim, lasko, jen na Tebe,ty jsi moje nadeje. Nadeje krasny budoucnosti, jen s Tebou chci prozitstesti! S Tebou me svet bavi, ty jsi moje poteseni! Dobrou noc,milacku! MOC TE MILUJU!!! Tvuj broucek :D)

Kdo na tebe mysli, kdyz jdes spat, kdo te chce hladit vsude kde je dovoleno, no prece JA. Sladke sny Broucku

Smyslenkou na Tebe denne usinam, o nas dvou kazdy vecer premitam. Nemuzukvuli Tobe klidne spat, kazdou noc si nechavam o Tobe zdat. Citim neco,co uz jsem davno necitil, neco o cem jsem si myslel, ze uz jsemzapomnel. Dny bez Tebe jsou nekonecne, stejne jak ty spolecne jsoujedinecne.

Kdyzoveckam pocitas rolnicky, kdyz zhasina plaminek od svicky, kdyz vickatva zavira nezny vanek, prichazi k tobe ten nejsladsi spanek.

 
kategorie: sms -na dobrou noc
vložil: theyaers
Permalink ¤


0 Komentáře: