Jdeme mlčky vedle sebe, já vedle cizího kluka, kterého jako bych dávno znala, ze kterého cítím, že přede mnou skrývá něco, co nějak zasáhne do mého života, do té části, kterou ještě ani netuším.

Cítila jsem, jak mi srdce divoce buší a na okamžik zauvažovala, jestli jsem se nezbláznila. Uchopil mou ruku. Je to úplně nový pocit, jako že patříme jeden ke druhému. Jeho dotek se sděluje mému tělu lehkým zamrazením.

Gesto přišlo tak nečekaně, že jsem trochu ztuhla, přestože bych se nejraději odevzdala tomu pocitu, nechala se zatáhnout do lásky a dala se políbit. Dal mi pusu a okamžitě ve mně vzbudil nezkrotnou touhu.

V jeho očích čtu jasnou zprávu, srdce mi buší, pociťuji to zvláštní co nás tajemným způsobem spojuje. Jeho obličej se stále blíží, jeho oči, ústa, líbá mě, něžně cítím vlhkost jeho rtů, jejich teplo, čekám na dotek jeho jazyka. Když se sním setkám, setkávám se s lahodným ovocem. Byl to něžný polibek, který se stupňoval, trval dlouho a čas se zastavil. napsal/a: trynitrix 18:25 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář