2. den. Dlouhe kamaradství či láska na týden.

29.Prosinec 2007
    No, a už je 2. den, co pravidelně chodím na libko. A serou mi tady dvě věci: že se nedá dat dlouhý status a že to nějak trvá, než se přidají  fotky . Ale tak aspoň to je zdarma . Jinak tady je mrtě známých, a to se mi libí.
    Den dneska byl celkem dobrý. Akorát se mi rozbil počítač a musel jsem ho skoro celý den opravovat. Malým jsem přišel o všechny filmy, fotky a hudbu. A to by mně dost nasralo, no. Ale tak to je v pořádku, to je minulost .
    Eden . Řekl bych, že 20,- za dnešní večer to bylo moc. Bylo tam málo lidi. Jen na začátku hrali R'n'B, jinak to byly buď hitovky v remixu nebo nějaké techno. Zas začali hrat RnBičko až někdy ve 2. ale už neměl jsem na to náladu. Protože zase jsem vlez do nějaký hádky a nevyřešil jsem ji . Takže ani nevím přesně kvůli čemu jsem neměl náladu, kvůli tomu, že jsem tu situaci nějak moc prožil (jako se pohádali moje kamarádi), nebo kvůli tomu, že nepovedlo se mi to vyřešit .
    Ale tak jo, ta láska je hrozně složitá věc. Protože když někoho miluješ, tak jakože chceš pro toho člověka to nejlepší, snažíš se tomu člověku dat prostě všechno co můžeš, a ten člověk to takhle nebere. A ani za to nemůže. A je okamžik, když už nemáš na to nervy, a pohádáš se s tím člověkem. A ten člověk to moc nepochopí, protože se mu zdá , že byli jste kámoše a potom najednou z ničeho nic už potřebuješ něco většího, potřebuje aby ten člověk se choval k němu stejně. Jenže takovým způsobem uděláš jenom hůř. Nejčastěji se ztratí i ten kamarádský vztah. A ten člověk, do kterého se někdo takhle zamiloval, za to nemůže. Ale mysli si, že to se stalo jenom kvůli němu. I když chápe, že to není pravda.
    Asi proto jsem ani jednou v životě nenabízel ani jedny holce chodit. Podle mě, když se mate navzájem radí, ten vztah vznikne z ničeho, prostě budete pořád spolu, i když nebudete spolu chodit. Ale když jeden se necítí k druhému na ten vážný vztah, ta věta "nechtěl/-a bys se mnou chodit" může zničit všechno co mate teď.
    Tak stojí to za to? Nevím, to se každý musí rozhodnout sam. Aspoň aby potom neříkal a nemyslel si něco podobného jako "no ty jsi mně špatně poradil" atd. Jsem se rozhodl, že nestojí. Protože pro mě je štěstí vidět toho člověka, kterého milují, že je šťastný, i když je s někým jiným.
    Vím, že ten vzkaz a ten blog, ty lidi z Edenu asi nepřečtou, ale třeba pro někoho to bude zajímavý přečíst.

Skutečnost, že nás někdo miluje, nás málo uspokojuje. To, co nás činí vskutku šťastnými je, že my můžeme někoho milovat.
PAUL CLAUDEL
 
Autor: voofy v 02:41, |

Komentáře (0):