19.Červen 2007, napsal AureliaVozari v 15:19 ... Já a vše kolem mě
Lonský rok mne poučil, jaká je nuda děs běssová záležitost a tedvím, jak se jí vyhejbat. Je pravda, že mam času MRAKYYYYY a koníčkůmálo... ale ono jde o to mít alespon 1 zálibu a tý se venovat, kdyžmomentálně není žádný člověk k mání (přítel, kamarády nebo kamarádka sekterou ste strávili krušný chvíle ve škole a která je ted někde se svýmpříteůem na druhým konci zeměkoule a mě se po ní stýská BÉÉÉÉÉÉÉÉ - aleto si nechme na jindy.)

no takže jakže je dobrý proti nudě postupovat?
(předpoklady - kamarádky žádné nebo někde pryč, přítel má mraky práce a rodina je nepoužitelná)

čtení knih
jeto dost dobrá věc, pokud vás čtení knih baví. Mě osobně to mocnebavilo, ale v poslední době, kdy jsem s nudou začla zuby nehtybojovat, začla jsem číst zeměplochu a haryho pottera. se to může zdátjako blbost, ten harry,ale když si to přečtete a nemyslíte na to, že jeto komerční, tak je to výborný. a infantilní jsou možná tak dva prvnídíly. zbytek je hororový psycho.

koukání na filmy/seriály
játed koukám na červenýho trpaslíka. Je to naprosto úúžasnej seriál, asijedinej normální a dost kloudnej. Pak koukám na Harryho pottera aZeměplochu.

poslouchání hudby
tp je taky dost dobrý, ale člověk u toho musí něco dělat. tak třeba cvičit nebo si kreslit nebo psát.
 
vlastní tvorba
toje psaní vlastních knih - joj, já to nikdy nedotáhnu do konce, nebokreslení, malby, obrazy... nebo vlastní hudba, já mam k dispozici malouharmoniku na kterou umim leda mata a pata a bubínek po mě když mi bylo5.

vzpomínky
to taky neuškodí, když si zavzpomínáte ufotek, nebo u starých deníků, jaké to bylo, když vám bylo tolik atolik, podivíte se, jak tlustí jste byli, a nebo se podivíte, jakýnázory jste měli.. je to přjemne strávený odpoledne, když sizavzpomínáte, pousmejete se, ale nic nepřehánět.

to by bylo zatím z dnešní lece JAK PROTI NUDE asi tak všechno. Já jen doufám, že málokdo z vás tedle boj musí podstupovat.
 
Komentáře (0):