26.Červen 2007, napsal AureliaVozari v 16:17 ... Psycho povídky
.....
cítila se divně, nepatřičně. seděla u počítače a prohlížela si žertovné stránky. Stejně to nepomáhalo. Venku svítilo sluníčko, ale falešným tonem, protože nebe bylo zatažené, a ona každou chvílí čekala jezdce z Apokalypsy. Kéž by! Ale kvůli jednomu ubohému mraku vyjíždět nebudou...
    Neměla co dělat. Měla jít za přítelem ale nikam se jínechtělo. Cítila nenávist ke všem a všemu, hlavně ke svým rodičům. Nikdy neměli dostatek penez a nemeli rádi sex, tak nechápala, proč si pořídili jí a její sestru. Bez obou holek by tady bylo daleko líp.
    Bylo to daný už jak dlouho, ta nenávist. Rodiče jí vychovávali děsně uskostně a hlavně se v jejich přítomnosti pořád nudila a neměla přátele. Matka jí je pečlivě vybírala a vesměs to byli dcery jejích přítelkyn že školy, kterým se povedlo dobře se provdat a žili si dost dobře, takže holky rozmazlené a vytahovačné. Není divu, že se s imi pořád hádala a tak matka usoudila že je jeí dcera nesnesitelná.
    Léta plynuly a ona byla pořád sama. Hysterák stíhal hysterák a nikdo si toho ani nevšímal. Rodiče se věnivali pouze mladší dceři. Když starší dcera přišla domů, častokrát tam nebylo nic k jídlu, jen staré pečivo ze včerejšího dne.
    Neměla se dobře, ale zase ji rodiče netýrali. Jen se hodně nudila a byla sama a často dostávala výbuchy pláče a hysterie. Když mívala narozeniny, tak mladší sestra dostávala plno dárků a ona většinou jen věci, co nepoužívala a stejně je vyhodila nebo nekomu dala.
    Zase uplynulo pár let a koečně si našla přítele. Rodiče začla nenávidet jeste víc, protože oba nemeli dobrý vztah k sexu a ona ho po nich zdědila - a přesto si udělali dvě dcery!!! Takže vystřídala hodne kluků, co byli povrchní, když zjistili, že jim městíc nedá, tak to vzdali. tenhle ne. Ale zase měl spoustu kamarádů, všichni byli sice o hodně starší než ona, ale nesnášela se s nimi. Nenašla si mezi nimi kamarády a vždy přítele přemlouvala, at nechodí s nimi do hospody. Párkrát se s ním i kvůli tomu porvala, že je na ulici museli cizí lidi uklidnovat.
    Začla pít, kouřit a pomalu se přestávala stýkat s rodinou. Každý týden se opíjela do bezvědomí s přítelem a obvykle ani jeden nebyli schopný dostat se po svých domů.

Pokračování příště - ještě se uvidí
 
Komentáře (0):