19.Červen 2007, napsal AureliaVozari v 15:35
prvák 2003/2004-to byla zajímavá doba. spousta novejch známejch, rados,ale spíš i sklamání, jak to tak bejvá. ale jsem za to ráda, žejsme si tak nejak nabila hubu, protože před tím jsem byla mezi lidmaabsolutně nezkažená "neskušená" ve vztazích s jinejma lidma.. no, takčistý to nebylo,ale přece jenom, je něco jinýho, když člověk x let řešívztahy s max. 5 lidma... takže nový život, našla jsem si i jednukamarádku, se kterou jsem vydala asi 3 čísla pokusnýho školníhočasopisu, pokusily jsme se založit školní divadlo, napsaly jsme 1muzikál a několik románů, vesměs komedie. V jednom kuse jsemposlouchala alphaville a Falca, balil mě nesnesitelnej kluk "tlustoch,co mu všecno oblečení bylo velký". jo, bylo mi toho typa dost líto, aleco dělat, bylo mi líto ho poslat do prdele (ač jsem to nakonec udělala)a na druhou stranu mi bylo nesnesitelný pomyšlení že bych s nimchodila... tak sem to řešila tak, že sem ho napůl dohodila tý kámošce abylo to. Neprotestovala. Já jsem se mezitím těšila všeobecnéneoblíbenosti, docela dobrýmu prospěchu a měla jsem několik známejch zjinejch tříd, který mnou zrovnanadšený nebyli. Tenkrát jsem si toneuvědomoala,ale nyní to už chápu a je mi jasný, že sem se k nimchovala..jako puberťák, co neumí jednat s lidma, jaká sem doopravdybyla.Teď se vůči nim cejtim trapně.
                 ale nebyly tojen ty známí, kdo se cejtil blbě. Já sem se cejtila osaměle,ale povedlose mi najít jednoho kluka. JO, to byla nejlepší doba před vánocema roku2003. měla sem svůj "nedobytnej" svět, kluka, alespon 3 kamarádky,dobrej prospěch, oblíbenou skupinu, tak co sistěžovat.... taky jsem sinestěžovala, ten měsíc-prosinec-byl jako vysvobození z pekla a bylo midovoleno se na měsíc podívat do ráje...
 ale paks e to všechnozvrtlo. Z toho kluka se vyklubal samolibý egoista, který se zajímá jeno svoje divadelní role a o ničem jiným nedokáže mluvit. Schválně mě po"rozchodu" provokoval, že na chodbě okatě balil jeho spolužačku, kteráse mnou na oko držela basu, ale mě to bylo taknejak jedno... s tímklukem jsem nic blíž neměla, vztah byl tak 14 denní, započteno tejdenprázdnin na chalupě, kde nebyl. Ale vlastně se nic nestalo, depreseminimální, za to, co se stalo potom, mě běhá mrz po zádech dodnes adodnes mě jímá vztek. POvedlo se mi seznámit se s největším debilem, cokdy žil, který všechny hajzly strčil hravě do kapsy, ač to byl tn jakhrál v  divadle, nebo ten nesnesitelný tlouštík. Bylo to PEKLO,Armagedon a Azkaban dohromady!!nikdy nepochopím, proč sem mu nedala pohubě... a do toho ještě jeden cosi, kterému bylo tou dobou 17 a vypadalna 50...no, to se pak nějak vyřešilo s pomocí tý kámošky,ten nejvčíhajzl, s tou, jak jsme psali ty romány a časopisy... ale ta mě zasetrochu sklamala, a já jí taky, když se zamilovala(?) do jednohoprofesora, co si to děsně bral(?)  osobně a opětoval(???) Nakonec takámoška propadla a odešla ze školy, stejně tak jako nesnesitelnýtlouštík a profesor. Prvák skončil.

druhák 2004/2005-pohodovějšírok... kromě začátku, kdy bylo trochu drama, dky jsem chodila chvíli sjedním klukem z prváku. Jasně, nikam to nevedlo, zase to bylo tak natejden.... a hlavně v tom měl prsty i ten jak vypadal na 40... jinak vetříde zustaly po čistce po prváku dvě holky, se kterejma sem se bavila.Bylo to dobrý, až na to, že oni dvě se bavili víc mezi sebou a mě taktrochu přehlíželi..ale co, já jsem už tak nejak zvyklá, že mě kde kdopřehlíží a jsem tak na víc..ježkovy zraky, zase začínám!! Nekonaly sežádný horory. Odbyla jsem si vysotupení v super star, a pak mě znalacelá škoa, a byl to docela děs, protože mi to ani nic hezkýhonepřineslo... n o,jak se to tak vezme... mimo školu jsem začla chodit sčestný, dobrým a citlivýmhochem, co si hraje na drsoňe,ale vůbec mu tonejde :-D konec 3B. zavril odchodem jedný z tech dvou kamarádek.

třeťák 2005/2006-dramatickejrok.. je to na přeskáčku, jako na houpačce, jeden rok je dobrej, tendalší je na nic... tedle rok jsem měla depres, z neznámejch důvpdů, nooasi z prožitejch traumat minulejch let... Rok byl ve znamení prášků adoktorů,ale taky zlechčování známek o 2 stupně, jak se to dává lidem zesníženou praovní schopnosí, nebojak se tomu řiká... pak to bylo spíš ospaní na lavidi, nekonaly se dramata... ten jak vypadá na 40 k námpropadnul, snažil se u udobření, pohořel, vzdal to a nakonec školunedokončil. Dobře mu tak!

čtvrťák 2006/2007-  je totady!!!Dlouho obávanej rok je zde!!! zatím se to tváří jako upanormální rok bez ladu a skladu, zeměplocha pod lavicí, harry potter podlavicí... nevypadá to šíleně, ale i když senějaký věci zle rýsujou...třebas ekonomie nebo literatura... za pololetí se děs neděl. Asinejpohodovější rok..zatím..ani nudatak šílená neni, to proto, že nám dotřídy nandali internet a já e mohu o přestávce připojit, takže se opřstávkávh nenudím..ale divím se, že to uteklo takle rychle...no asiproto, že se poád neco delo, a když ne, tak jsem usnula.... A celej čtvrtej rok byl opravdu asi nejpohodější. Už sem tak nějak ostřílená, takže je to v pohodě. O přestávkách jsem si mimo net taky četla zeměplochu a to i při vyučování. a odmaturovala sem úspěšně :-)
 
Komentáře (0):