25.Červenec 2022, napsal Azazel-Andel v 14:50
Před dávnými lety se na XChatu vtipkovalo, že posledním jeho uživatelem bude Guest. Pak ovšem legendární chatovací portál odkoupila parta nadšenců pod vedením Honzy Zálešáka. Nu, a Honza (GymJWM) Guesta zrušil. On tam toho udělal vícero, čímž přeměnil XChat na svou privátní party GYMChat, kterou mu platí kohorty sexoušů a ouchylů, nikdo jiný než GymParta a záplava erotomanů tam nezůstal. Na rozdíl od Líbím se ti ale GYMChat stále žije, s těmi paběrky Gymovo věrných a tak tisícovkou eroušů.

Libko naproti tomu je už delší čas v klinické smrti. Vlastně už totálně umřelo a čert ví proč ho ještě někdo udržuje na přístrojích. Jeden čas se zdálo, že posledním uživatelem Líbím se ti bude lidský robot Guru Vít Kouba Bhagavan. Zdatně mu sekundoval jiný Vít zovoucí se Vita1971 (více si o tom můžete přečíst v mém článku Zhouba legendárního Libka "pro mladé", jen dva exotičtí starci Vít a VíťaZDE. Guru Kouba ale, jak to vypadá, vzal čáru a mrtvé Libko vzdal. A tak již na tomto retro chatu, který je nějakých 12 let bez jakéhokoliv vývoje, zbyl defacto jen Vita1971


 
Zdroj: Profilová fotografie uživatele Líbímseti Vita1971


Vita1971 se na Libko před lety přesunul z podobného retra Chatujme, když na mají stížnost podpořenou neochvějnými důkazy majitel portálu Lukáš Ryšánek (LuRy) Víťu zablokoval, a to se všemi jeho mulťáky (rozuměj jeho imaginární rodinkou a imaginárními přáteli). Dobře LuRy věděl co dělá, moje důkazní materiály o naprosto nepřístojném chování Víti byly nezpochybnitelní, a sám LuRy jako zdatný ajťák a majitel portálu využívající mnohé rozpoznávací funkce si musel být jist naprostým mulťáctvím Víti. Pokud si dobře pamatuji, ponechal tam jen nick jeho bratra, který byl jako jediný skutečný, a který tedy nebyl sám Víťa.


Proč si Pip s Baronem, aktivní ještě to administrátoři Libka, ponechávají Víťu na svém portálu, dokonce mu ustálili několik místností, když sami musí vědět (Pip rozhodně) jak to s Víťou je, to zůstává též záhadou. Stejnou záhadou, jako proč na Libku už někdo dávno nezhasnul. 8. ledna příštího roku expiruje doména libimseti.cz, pokud ji tedy někdo neprodlouží. Ano, už se to blíží, je to způl roku, nu a do té doby už pravděpodobně zmizí i těch dva a půl uživatelů, co ještě chodí na službu Chat. A pak už tam zůstane opravdu jen sám samotinký samotář multi Víťa. Poslední to uživatel kdysi legendárního porátlu Líbím se ti, který si dnes už můžeme klidně přejmenovat na VÍTÍM SE TI.



Anděl Azazel


Kdybyste se chtěli o historii a dalších věcech dozvědět více, tak si můžete přečíst článek AzaNovin z roku 2019 s názvem Lesk a bída Líbímseti ZDE


(Článek vychází souběžně na blogu Líbímseti AzaFórum a poblikačním blogu Xglos nesoucí název X-Fejetony)
 
Komentáře (0):