09.Listopad 2019, napsal Azazel-Andel v 10:19
Ono to platí o všech červených štítech tady na Libku. A aby v tom nebyl zmatek, v těch barvičkách, tak budeme o všech mluvit jako o Chat Adminech. Ano, budeme dnes srovnávat. Pravomoce Chat Admina (CA) Bergy 1311 jsou chabé, srovnatelné právě například se zelenými hvězdičkami na XChatu či jinde, tedy adminy ve zkušební době. Ti jsou takoví vylepšení SS pro všechny místnosti. Jsou to neplnohodnotní admini. Zrovna v této době jich XChat zkouší hned 5.



Neplnohodnotného Bergyho se strašně dotklo, že jsem o něm psal na Xglosách. A tak dělal v mém vzkazníku hysterické scény, jak už to u hysterických výlevů bývá, částečně mi vyhrožoval trestním oznámením, částečně brečel a fňukal, jak by mu to mohlo uškodit v povolání, podníkání a reálném životě. Neplnohodnotný Bergy, který nemůže na chatu nic, tedy nic moc z toho, co mohou jiní podobní CA na jiných chatech. Pro změnu se podívejme na Chatujme a CA s nickem Lava. Je to bývalý Libkař, tady má přezdívku Erpic.

CA Lava může odstalovat místnosti, měnit SS a mnoho dalšího, o čem se může Bergymu jen zdát. CA Lava pocházející odtud z Libka se také proslavil svojí neuvěřitelně neskutečnou blamážanketou či odstálením placené místnosti, nu i tak ještě ve virtální chatové karieřé postoupil právě v těchto dnech o stupínek výš, stal se na Chatujme Vedoucím Admin Týmu.


Admin Tým, ano, to je něco, o čem si tu na Libku také asi mohou jen nechat zdát. Fňukna Bergy mi sdělil, že prý s Pip-Boyem nekomunikuje, tedy hlavně Pip s ním, a že ani neví, jestli ještě ten nick Pip používá. (Já to vím, že používá, ustaloval nedávno dvě místnosti a před časem psal i příspěvek na diskuze, tedy vím víc než admin Bergy). Ano, všude jinde tvoří admini tým, anebo si na něj alespoň hrají. Každopádně spolu běžně komunikují, někde mají svá skrytá fóra či jiné formy vzájemné adminské komunikace. Dokonce o některých věcech rozhodují jako tým, například hlasováním.


Nu, abych to ukončil, ono toho zde asi bude mnohem víc, o čem by si mohli místní nechat zdát. Ale o tom třeba někdy příště.


Anděl Azazel
 
Komentáře (0):